Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Decalimetru pentru tractor Valmet

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valmet
Out Of stock
Descriere
Acest decalimetru tractor Valmet se alatura companiei de produse de intretinere si gresaj excelente pentru utilajul tau. Este adus de la cele mai bune fabrici din Europa si nu a scapat analizei amanuntite, pe toate partile, efectuata de specialistii nostri. Si sa stii ca ei nu spun intotdeauna, ?da, merge mai departe!?. Caci si la casele mai mari se mai intampla sa apara produse nereusite, sub standardul pretins de un tractor Valmet. Acest decalimetru, insa, este foarte in regula. Comanda-l si pune-l la treaba, e tare!

Acest business ne-a aratat ca la baza succesului stau relatiile lungi si corecte cu clientii tai. Iar la baza unei relatii lungi si corecte sta, le langa altele, si deschiderea. Care trebuie sa fie una sincera si transparenta. Noi nu ascundem nimic. Facem lucrurile la vedere, deschis. Contacteaza-ne atunci cand consideri ca este necesar. Spune-ne fara ocolisuri daca este bine in relatia cu noi, daca exista ceva care te-a nemultumit sau daca un consultant nu a fost suficient de convingator. Facem corectiile din mers invatand de la tine. Suntem partenerul care ideal pentru tine.

Decalimetru tractor Valmet punct ochit, punct lovit
Cilindrul negru din metal usor dar dur contine un piston impins de un arc care, la randul sau, impinge vaselina solida spre deschiderea de aspiratie a pompei de grasime. Cu ajutorul pompei cantitatea de grasime care iese din duza poate fi dozata foarte precis. Duza este situata la capatul unui furtun flexibil de inalta presiune si este prevazuta cu un capac care impiedica picurarea in timpul depozitarii. Pentru a permite evacuarea aerului, cilindrul este echipat cu o supapa de aerisire. Datorita manerului cu aderenta, pomparea se face si mai usor, iar mainile nu vor aluneca de pe pistol.

Dincolo era mai ieftin... aici e gratis
Consultanta oferita de specialistii nostri este chiar mai mult decat un simplu schimb de informatii, este un serviciu gratuit. De la colegii nostri afli in orice moment care este modelul de pistol de gresat potrivit si care sunt vaselinele solide potrivite pentru utilajul tau. Ei iti explica de ce iti trebuie un model si nu altul. Ei iti ofera solutii personalizate si planuri de revizie pe termen lung. Ei stiu si te invata si pe tine. Suntem aici pentru tine, suntem buni, oferim maxima incredere.

Livrare
Acest decalimetru va ajunge la tine rapid si sigur. Nu exista alternativa mai buna la posibilitatile de livrare pe care ti le oferim. Pentru ca ne-am gandit la toate. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate sau, pentru si mai multe detalii, ajunge un simplu click utilizand datele din contact. Si-a plecat!

Montaj
Ca sa fie totul incheiat cu succes noi avem inclusiv solutia pentru alimentare si folosinta a decalimetrului, nu trebuie sa citesti de doua ori. Este adevarat. Daca nu cunosti un mecanic priceput si serios, care sa stie cu intretinerea pieselor mobile, iti putem trimite noi datele de contact ale unuia foarte bun sau ale unui atelier mecanic. Aici sau oriunde in tara. Colaboram cu specialisti certificati.

Specificatii tehnice:
? Echipat cu piston cu actionare manuala
? Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
? garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
? capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura