Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Decalimetru pentru combina John Deere

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere
Cod produs
HUM67G9Q-SC
Out Of stock
Descriere
Ti se pot dezvalui calitatile acestui decalimetru combina John Deere pe care il avem in depozit, vizitand site-ul nostru. Este usor de accesat, este bogat si bine informat. Putin net sa ai, in rest vine de la sine. Daca, totusi, vrei sa afli mai multe detalii legate de caracteristici, pret si livrare, le poti obtine de la consultantii nostri foarte bine pregatiti. Si iti vor spune tot ce doresti fara sa platesti nimic - la noi consultanta este gratuita. Altfel, pompa ajunge la tine in maxim 24 de ore. La nevoie iti recomandam un mecanic colaborator pentru folosirea ei corespunzatoare atunci cand vrei sa asiguri ungere componentelor mobile ale combinei tale J.D.

Activitatea noastra se afla pe un permanent trend de crestere. Completam permanent stocul de scule, dispozitive si consumabile destinate uzului agrar. Nu ne scapa aproape nimic din ce apare nou, sau mai performant. Poate vreun ac, sau poate vreo apa chioara pentru vraji. Caci sunt cumparatori si pentru asa ceva. In rafturile depozitului nostru se gaseste intotdeauna loc pentru noi si noi produse necesare sustinerii activitatii agricole. Iar daca mai este nevoie de spatiu, nu e nicio problema, mai gasim. Vom fi intotdeauna prima ta optiune atunci cand ai nevoie de un produs. Suna-ne oricand!

Decalimetru combina John Deere un instrument in care poti avea baza
Pentru ca este un instrument ce lucreaza in mediu umed, recomandam precautie la incarcarea decalimetrului, pistolului de gresat sau pompei de gresat manuala, pentru ca exista riscul introducerii de contaminatori. Daca utilizati un cartus, aveti grija atunci cum scoateti capacul metalic, astfel incat sa nu fie introduse palcuri metalice in vaselina de gresat.  Asigurati-va ca stiti exact de ce fel de vaselina de gresat are nevoie masina dumneavoastra de gresat. Folositi doar tipul de vaselina indicat.

Consultanta gratuita - quinta noastra royala!
Daca ai unele indoieli privind compatibilitatea vaselinelor pe care poate le ai deja cu pisolul de gresat pe care ti-l oferim, contacteaza echipa noastra de consultanti. Sunt buni si iti vor spune detaliat ce vrei sa afli. Tema consumabilelor si a dispozitivelor pentru intretinere este un desert pentru ei. Asadar, iti vor oferi toate informatiile necesare pentru ca tu sa ai certitudinea ca ai facut alegerea potrivita. Si inca ceva important -  iti oferim toate recomandarile in mod gratuit.

Livrare
Iti livram produsul solicitat prin curier rapid, oriunde te-ai afla in tara, in aproximativ 24 de ore. Modalitatea de plata acceptata este cu ramburs, sau poti plati in avans prin cont. Cauta-ne utilizand datele din contact.  Bineinteles ca poti verifica starea piesei inainte de a o plati, avem si aceasta optiune. Si se mai poate si asa, vino la sediul nostru din Jilava si o ridici personal.

Montaj
Operatiunea de ungere reprezinta un lucru foarte important atunci cand doresti ca totul sa se desfasoare fara incidente sau erori. Ti-a ajuns unul. Daca ai gresit la uzaj, componentele vor functiona impropriu si nu isi recupereaza costul din exploatare.  Ba platesti si in plus. Nu vrei asa ceva. Mai bine iti trimitem un mecanic in cel mai scurt timp la punctul tau de lucru. Cunoastem unul bun de tot.

Specificatii tehnice:

• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura