Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Vaselina John Deere

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere
Cod produs
GIAESC51-O
Out Of stock
Descriere
Alege aceasta vaselina John Deere pentru lubrifierea generala a utilajului tau, la un pret excelent si o calitate inegalabila!

Este indicata componentelor utilajului tau care nu au nevoie de o unsoare speciala. Se foloseste pentru piesele care lucreaza la o temperatura cuprinsa intre -20 si +120 grade C.
Este ideala pentru bucse, bolturi, telescopare brat, calare si nu numai. Are un punct de picurare ridicat, o stabilitate termica si mecanica excelenta si compatibilitatea si impermeabilitatea sunt foarte bune.

Comanda astazi prin telefon, e-mail sau completand cererea de oferta propusa pe site-ul nostru si ai sanse sa primesti produsul chiar maine.

Contacteaza-ne fara a ezita niciun moment pentru a afla mai multe detalii si colegii nostri de la departamentul tehnic iti vor lamuri orice dilema!
A ne suna este doar in avantajul tau, caci oferim consultanta tehnica gratuita pentru fiecare produs care te intereseaza. Suna-ne acum!

Livram aceasta vaselina John Deere prin intermediul serviciilor de curierat rapid, oriunde in tara. Modalitatea de plata acceptata de noi este cea ramburs. Ai posibilitatea de a verifica produsul in prezenta curierului, inainte de a efectua plata.

Noi vom fi si la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, in caz ca preferi sa achizitionezi vaselina direct de aici. Te asteptam!

Suntem alaturi de tine in privinta oricaror interventii este nevoie la utilajul tau, prin intermediul mecanicilor si atelierelor mobile cu care colaboram in intreaga tara. Te incurajam sa apelezi doar la profesionisti in aceste situatii, deoarece vei avea parte de numeroase avantaje in timp, iar riscul cedarii premature a anumitor piese sau al altor astfel de probleme va devein inexistent. Solicita-ne ajutorul si trimitem un mecanic catre punctul tau de activitate in cel mai scurt timp posibil!

Afla mai multe sunandu-ne acum!

Codul pentru acest produs: GIAESC51-O
Trimite mesaj
Din Gura in Gura