Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Antigel G11 John Deere H 24 B1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere H 24 B1
Cod produs
JRKNOWIU-C
Out Of stock
Descriere
Acest antigel G11 John Deere H 24 B1 prezentat in imagine este pur, nediluat, si il poti achizitiona de la noi in orice varianta doresti. Este disponibil in ambalaj mic - bidoane de 1L, 3L, 20L si butoaie metalice de 220 kg.

NORTH POLE este fabricantul acestui antigel si l-a conceput pe baza de etilen glicol si inhibitori alesi, neavand in compozitie amine, nitriti si fosfati, conform indicatiilor internationale pentru antigel.

Iti propunem spre achizitie un lichid concentrat de racire care se utilizeaza in toate sistemele de racire cu ardere interna. Iar faptul ca raceste foarte bine partile motorului, transferand caldura la radiator, ne determina sa il recomandam cu incredere pentru echipamentul tau.

Daca surplusul de caldura nu este inlaturat in timp util, asta insemnand lipsa lichidului de racire chiar si pentru 5 minute, poti uza cilindrii sau risti sa explodeze capului cilindrilor.
Perioada de intrebuintare este de 2 ani, dupa care trebuie efectuata inlocuirea lui. Depozitarea se face in ambalaj original bine inchis, in spatii protejate de umezeala, lumina puternica (soare) si foc.

Proprietatile acestui antigel G11 John Deere H 24 B1 :
•performante bune in testarea coroziunii care prevede metoda coroziunii in sticla
•alcalinitate de rezerva (neutralizeaza acizii rezultati in urma gazelor de ardere)
•rezistenta la spumare
•compatibilitate cu apa dura cu duritate maxima 40˚F
•inert la garnituri din elastomeri si vopsele

Personalul nostru iti ofera gratuit suportul tehnic necesar pentru a alege produsele potrivite echipamentului tau de fiecare data cand apelezi la noi. Suna acum la unul din numerele de telefon afisate!

Livrarile sunt valabile pentru orice zona a tarii si sunt efectuate prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Plata se achita in sistem ramburs, iar daca este o varianta mai buna pentru tine, poti opta pentru ridicarea personala a coletului de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Oferim si servicii de interventie la punctul tau de lucru pentru orice probleme tehnice aparute. Colaboram cu specialisti din diferite zone ale tarii si garantam remedii de durata pentru orice defectiune sesizata. Contacteaza-ne acum pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
Acest antigel G11 John Deere H 24 B1 trebuie diluat inainte de utilizare, cu apa demineralizata sau dedurizata, conform tabelului din imaginea 2, obtinandu-se astfel un lichid de racire care protejeaza motorul de inghet si supraincalzire si se foloseste pe durata unui an intreg. Recomandarea noastra este de a se realiza manual amestecul antigelului si al apei, deoarece protectia impotriva inghetului depinde de raportul dintre acestea.

Pentru specificatiile ASTM D 3306 vezi imaginea numarul 3.

Codul acestui produs este: JRKNOWIU-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura