Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Antigel G11 Ford ESE M97B49-A

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ford ESE M97B49-A
Cod produs
E56TDO0Z-C
Out Of stock
Descriere
Un antigel pur, nediluat, de care poti beneficia la un pret excelent este acest antigel G11 Ford ESE M97B49-A de culoare albastra. Acesta se afla pe stoc in orice varianta ti-ar fi necesara: in ambalaj mic - bidoane de 1L, 3L, 20L si in butoaie metalice de 220 kg. Depozitarea se face in ambalaj original bine inchis, in spatii protejate de umezeala, lumina puternica (soare) si foc.

Acest lichid concentrat de racire se utilizeaza in toate sisteme de racire cu ardere interna. El transfera caldura la radiator racind foarte bine partile motorului. El este conceput pe baza de etilen glicol si inhibatori alesi si nu contine amine, nitriti si fosfati.

Fabricantul este NORTH POLE si respecta principalele indicatii internationale pentru antigel. Inlocuirea lui trebuie efectuata la fiecare 2 ani, iar daca lasi motorul sa functioneze numai cateva minute fara lichid de racire, poti ajunge sa uzezi cilindri si risti sa iti explodeze capul cilindrilor din cauza surplusului de caldura neinlaturat.

Proprietati ale antigelului:
•performante bune in testarea coroziunii care prevede metoda coroziunii in sticla
•alcalinitate de rezerva (neutralizeaza acizii rezultati formati in urma gazelor de ardere)
•rezistenta la spumare
•compatibilitate cu apa dura cu duritate maxima 40˚F
•inert la garnituri din elastomeri si vopsele

Contacteaza-ne daca ai intrebari si iti oferim orice informatii necesare pentru a face alegerea ideala in functie de echipamentul pe care il deti. Suportul tehnic acordat de personalul nostru este gratuit la fiecare comanda noua plasata.

Livrarea acestui antigel G11 Ford ESE M97B49-A o realizam cu ajutorul serviciilor de curierat si dureaza o zi lucratoare de la plasarea comenzii. Transportul este valabil pentru orice localitate din tara, iar modalitatea de plata este ramburs. Totodata, ai optiunea ridicarii personale de la punctul nostru de lucru din apropiere de Bucuresti.

Daca utilajul tau prezinta defectiuni tehnice care te opresc din a lucra la randament maxim, contacteaza-ne si iti facem legatura cu un specialist. El iti va oferi remedii de durata pentru orice probleme aparute, fara a fi necesara deplasarea intr-un service. Contacteaza-ne acum pentru a afla mai multe detalii sau a programa lucrarea dorita!

Specificatii tehnice:
Antigelul G11 Ford ESE M97B49-A trebuie diluat inainte de utilizare cu apa demineralizata sau dedurizata conform tabelului din imaginea 2, obtinandu-se astfel un lichid de racire care protejeaza motorul de inghet si supraincalzire si se foloseste pe durata unui an intreg. Recomandarea este de a se realiza amestecul manual al antigelului si apei deoarece protectia impotriva inghetului depinde de raportul dintre acestea.

Pentru specificatiile ASTM D 3306 vezi imaginea numarul 3.

Codul pentru acest produs: E56TDO0Z-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura