Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Masina de gresat pentru tractor John Deere

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere
Cod produs
SYB15C7J-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta masina de gresat tractor John Deere un accesoriu simplu, foarte uzual, si care nu ocupa mult loc nici in rafturi insa te face atent prin designul ei special. Este chiar o piesa frumoasa. Si foarte usor de manipulat. Este prietenoasa cu o multime de modele de vaselina, patrunde in cele mai intime locuri ale utilajului si, la final, asigura o ungere omogena, abundenta. Comanda pompa de la noi, o avem intr-o varianta originala.

Depozitul nostru este un mic “salon de masaj” tehnic. Aici vii cu utilajul tau de manuta pentru consult si masaj. Ba il doare cate o articulatie, ba se incinge cate un rulment. “Maseurii” nostri specialisti au vaselinele de masaj care ii trebuie.  De asemenea, ii ofera respectul care i se cuvine si va intampina fara sa stati la coada. Si fara sa va solicite atentii. Poate doar atentia. Ca sa stie ce masaj de gresare sa ii aplice.  Apeleaza-ne cu incredere si vei primi cea mai buna asistenta. Consultul este gratuit.

Masina de gresat tractor John Deere sfatul medicului
Lucrand in mediu umed, se recomanda precautie atunci cand incarcati pistolul de gresat sau pompa de gresat manuala, pentru ca exista riscul introducerii de contaminatori. Daca utilizati un cartus, aveti grija atunci cum scoateti capacul metalic, astfel incat sa nu fie introduse palcuri metalice in vaselina de gresat.  Asigurati-va ca stiti exact de ce fel de vaselina de gresat are nevoie masina dumneavoastra de gresat. Folositi doar tipul de vaselina indicat.

Fa primul pas iar noi ii vom face pe restul
Te sfatuim sa ramai cateva minute langa utilajul tau si dupa ce l-ai parcat la finele unei zile de munca. Examineaza-l sumar, vezi daca ziua si-a pus sau nu amprenta asupra lui. Vezi daca e gata ca maine sa isi reia, din nou, activitatea. Adica in aceeasi forma. Iar daca gasesti vreo defectiune, nu astepta - ia legatura imediat cu echipa noastra de consultanti si cere-le! Ei iti vor arata toti pasii pentru a remedia imediat lucrurile. Nu uita, consultanta este gratuita.

Livrare
Expedierea produselor noastre se face in cel mai rapid mod cu putinta. Am ales colaborarea cu cei mai seriosi curieri, pentru ca tu sa nu ai parte de surprize neplacute. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne apelezi utilizand datele din contact. Dupa inregistrarea comenzii, punem imediat pachetul la curier iar acesta ti-l livreaza in maxim de 24 de ore. Nu conteaza cat de departe te afli.

Montaj
Mecanicii nostri colaboratori vor lua toate masurile pentru a-ti executa alimentarea si uzajul la timp. Folosind acest serviciu, vei economisi timp si resurse si iti vei putea relua activitatea fara intarziere. Nu trebuie decat sa iei legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici, pentru a afla toate detaliile. Un mecanic bun inseamna securizarea profitului per zi de exploatare.

Specificatii tehnice:

• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura