Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Masina de gresat pentru tractor Valtra

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valtra
Cod produs
OG5360MX-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta masina de gresat tractor Valtra este un obiect din categoria, „pe cuvant de-onoare!”. O multime de piese isi dau mainile ca sa dea utilajului tau forta, viteza si fiabilitate dar doar cateva spun, „ups, dar cum facem sa le ajungem din urma pe astea?” Aici intervine pistolul de gresat si vaselinele compatibile. Un gresaj abundent si omogen dau pieselor codase un nou avant. Vin tare din urma si ii ajung pe campioni. Aducem din nou armonia in familia de piese a tractorului tau.

Clientii nostri sunt o oglinda pentru noi. Aflam de la ei, zi de zi, ce inseamna obiectivul stabilit si rabdarea de a-l atinge. Aflam unde exceleaza ei, dar si unde nu se descurca singuri. Aflam despre situatiile in care au nevoie de suport. Atunci cand devin ingrijorati si nu stiu incotro sa se indrepte, cui sa spuna ce ii apasa. Pentru aceasta au nevoie de noi. Suntem pregatiti sa le asiguram asistenta, indiferent de momentul zilei. Ii ajutam sa treaca peste orice obstacol. Invatam lectia si o aplicam in practica. Noi suntem ei si ei sunt noi.

Masina de gresat tractor Valtra celula cu celula
Cilindrul negru din metal usor dar dur contine un piston impins de un arc care, la randul sau, impinge grasimea spre deschiderea de aspiratie a pompei de grasime.  Pomparea grasimii se face printr-un furtun pana la o duza. Cu ajutorul pompei cantitatea de grasime care iese din duza poate fi dozata foarte precis. Duza este situata la capatul unui furtun flexibil de inalta presiune si este prevazuta cu un capac care impiedica picurarea in timpul depozitarii. Pentru a permite evacuarea aerului, cilindrul este echipat cu o supapa de aerisire. Datorita manerului cu aderenta, pomparea se face si mai usor, iar mainile nu vor aluneca de pe pistol.

Am primit solicitarea ta, o rezolvam acum, pe loc!
Stim ca de important este sa ai alaturi pe cineva atunci cand nu poti rezolva singur tot soiul de probleme care apar prin parcul tau de utilaje. Noi suntem aici, gata sa intervenim. Prin intermediul serviciului de consultanta gratuit, iti oferim o identificare corecta a defectiunii, o personalizare a solutiilor in functie de natura acesteia si o interventie la punctul tau de lucru, oriunde s-ar afla. Pentru noi toate problemele au o rezolvare, nu le lasam sa te copleseasca. Las’ pe noi!

Livrare
In lumea constructorilor la fel cum in lumea agricultorilor, timpul este la fel de important ca profitul si au o legatura directa. Tocmai din acest motiv, livrarea piesei de schimb este o etapa cu mare greutate.  Noi o facem cu cei mai buni curieri din piata. Sau deschizandu-ti portile ca sa vii sa ne vizitezi la depozitul nostru din apropierea Bucurestiului. Iti poti ridica personal,desigur, piesa de schimb necesara. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Cand ajungi la momentul unei oeratiuni de gresare cu aceasta pompa manuala te sfatuim sa te orientezi catre un specialist din domeniu, unul cu mana sigura si usoara. Nu lasa aceasta operatiune, oricat de simpla ar fi, pe mana unui carpaci. Sunt pe toate drumurile, precum lipitorile din balta. Si doar iti iau banii. Iar utilajul tau prost gresat se va strica din nou prematur. Nu te zgarci la final.

Specificatii tehnice:
• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura