Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei transmisie Texaco Texamatic 7045E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Texaco Texamatic 7045E
Cod produs
4R5CXIVK-AT
Out Of stock
Descriere
Acest ulei transmisieTexaco Texamatic 7045E este un fluid realizat cu componente atent selectionate si echilibrate, destinat transmisiilor automate. Astfel, ofera performante remarcabile in privinta fricitiunii, a stabilitatii termo-oxidative, a rezistentei la uzura si coroziune sau la spumare. De asemenea, are rezultate excelente si in privinta compatibilitatii cu componentele transmisiilor automate, cu garniturile de elastomer si piesele de plastic. In plus, datorita caracteristicilor sale si indicelui ridicat de vascozitate, isi mentine fluiditatea la rece, garantand mentinerea vascozitatii dorite.

Este un produs de inalta calitate, asa cum sunt toate produsele pe care le gasesti la noi, pentru ca le alegem pe spranceana. Tot ce e mai bun pentru utilajul tau! Mai mult, iti oferim si suport tehnic, ca sa-ti fie mai usor periplul printre piese de schimb, accesorii, lubrifianti si alte alea. Suna-ne, echipa noastra de consultanti iti sta la dispozitie, incat sa fii sigur ca faci cele mai bune alegeri. Pentru eficienta maxima si performanta indelungata!

Ulei transmisie Texaco Texamatic 7045E - calitate inainte de toate!
Acest ulei transmisie Texaco Texamatic 7045E este recomandat pentru transmisii automate, servodirectii si convertoare de cuplu, in cazul in care este necesar un produs care indeplineste cerintele GENERAL MOTORS Dexron III . De asemenea, el poate fi utilizat si ca ulei hidraulic, intr-un interval mare de temperaturi, pentru aplicatii auto, industriale si marine.

Ai intrebari? Contacteaza-ne!

Daca vrei sa stii mai multe despre acest ulei sau despre orice alt produs destinat utilajului tau, suntem pregatiti sa raspundem intrebarilor tale. Specialistii nostri iti ofera consultanta gratuita in tot ce tine de intretinerea utilajelor, incat iti va fi mult mai usor sa-ti gestionezi chestiunile de natura tehnica pe care le ai de rezolvat. Un simplu apel telefonic si multe se pot rezolva. Incearca si tu!

Ne miscam super rapid, la fel si curierii cu care colaboram, astfel ca vei primi acest ulei transmisie Texaco Texamatic 7045E in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Trebuie doar sa ne suni sau sa ceri o oferta online. La fel de bine si daca-ti este comod, poti ridica produsul direct de la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura