Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei transmisie Texaco Texamatic 4291

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Texaco Texamatic 4291
Cod produs
507IL8NQ-AT
Out Of stock
Descriere
O lubrifiere impecabila te scuteste de multe neplaceri si ii este indispensabila utilajului tau. Cand alegi fluidul de transmisie, trebuie sa te asiguri ca optezi pentru un produs de inalta calitate, cum este acest ulei transmisie Texaco Texamatic 4291 care ti-a atras atentia. Este un fluid obtinut din uleiuri minerale si aditivi speciali, care protejeaza eficient mecanismele utilajului tau impotriva coroziunii si a uzurii. Iti ofera o lubrifiere de top atat la rece, cat si la cald, caci isi mentine proprietatile.

Daca nu esti sigur de compatibilitatea acestui fluid de transmisie cu utilajul tau, poti apela cu incredere la noi. Specialistii nostri iti ofera sfaturi competente privind intretinerea utilajului tau si te ajuta sa identifici produsele potrivite. Suna-ne, vei economisi resurse importante!

Ulei transmisie Texaco Texamatic 4291 - o alegere inspirata!
Acest ulei transmisie Texaco Texamatic 4291 este un lubrifiant recomandat pentru transmisii automate, servodirectii, directii asistate hidraulic, convertoare de cuplu sau ori de cate ori este necesar un produs DEXRON II D. Poate fi utilizat si ca un ulei hidraulic, deoarece acopera o gama larga de temperaturi. Iti asigura performante excelente in ceea ce priveste proprietatile de frecare, stabilitatea termo-oxidativa si rezistenta la uzura si coroziune. Datorita acestor caracteristici, asigura atat un punct scazut de curgere cat si o tendinta redusa de spumare.

Ai nelamuriri? Consultantii nostri raspund solicitarilor tale!
Stim ca nu-i usor sa manevrezi un utilaj, iar intretinerea acestuia iti poate da uneori batai de cap. Dar acum, ca ne-ai gasit pe noi, stresul va fi de domeniul trecutului. Iti oferim consultanta gratuita pentru problemele tehnice cu care te confrunti. Avem o echipa bine dotata teoretic si practic care te va ajuta sa depistezi cauzele problemelor si sa identifici cele mai eficiente solutii. Contacteaza-ne!

Colaboram cu niste curieri foarte rapizi, care iti vor livra acest ulei transmisie Texaco Texamatic 4291 in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Ne poti vizita si direct la sediul nostru, in apropierea Capitalei.

Recomandat pentru transmisii automate, servodirectii, directii asistate hidraulic, convertoare de cuplu sau ori de cate ori este necesar un produs DEXRON II D. Este de asemenea utilizat ca un ulei hidraulic, deoarece acopera o gama larga de temperaturi pentru diverse aplicatii in domeniul auto / marin si in industrie.
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura