Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Masina de gresat pentru plug Niemeyer

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Niemeyer
Cod produs
B8CV624L-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta masina de gresat plug Niemeyer este doar una din miile de scule, dispozitive si consumabile care se ocupa de intretinerea echipamentului tau agricol. Fara ea si fara lubrifiantii compatibili, plugul tau ar fi doar o stransura de componente care zgarie ogorul degeaba Insa, odata ce l-ai uns bine bine, ansamblul prinde suflet si capata nu doar chef de munca ci si capacitatea de a o face asa cum trebuie. Ajunge doar sa ne suni, si expediem produsele ca gandul.

Este usor sa traiesti momentele fericite. In fond catre acestea tindem cu totii, de aceea ne zbatem, ca sa fim fericiti, macar cateva momente. Semanam atat de mult cand ne este bine. Dar ce ne diferentiaza este cum facem fata vremurilor grele. Aici sita cerne nemilos si, dintr-o data, nu mai semanam unul cu celalalt. Raman la suprafata caracterele puternice, oamenii de moral, luptatorii. Ne place sa credem ca facem parte din aceasta categorie. Si partenerii nostri, de asemenea. In vremuri neprietenoase, ne strangem impreuna, luam problemele in piept si le invingem. Vino si tu in clubul campionilor.

Masina de gresat plug Niemeyer cheia de la lacatul intretinerii corecte
Masina noastra de gresat este un dispozitiv manual utilizat pentru distribuirea precisa si omogena a vaselinei solide pe suprafete si elemente mecanice, cum ar fi rulmenti, articulatii, suruburi, arbori etc. Are o capacitate de 400 ml. Distributia lubrifiantilor solizi se efectueaza prin intermediul mameloanelor sau etrierelor pe suprafete si elemente mecanice respective, lucru care le (re)da vigoarea si mobilitatea in functionare.

Azi la ACN un leu depui, maine el va face pui
Daca iti cunosti foarte bine sectorul si actantii din curtea lui atunci e foarte simplu cand ai o nevoie tehnica, comanzi direct pe site-ul nostru sau sunand la numerele de telefon afisate. Totusi, daca iti trebuie mai multe informatii, apeleaza la consilierii nostri tehnici.  Sunt empatici si operativi. Sunt adevarati profesionisti. Iti vor spune tot ce este relevant ca sa te asiguri ca ai identificat corect problema tehnica a utilajului. Orice nevoie de piese ai avea, se rezolva. Intreaga consultanta este gratuita.

Livrare
Aceasta scula pentru intretinere trebuie sa ajunga urgent la tine. Este tema pe care noi urmeaza sa o rezolvam. Asadar: impachetam, punem la curier, acesta zboara catre tine, a doua zi iti bate la usa, verificati impreuna pachetul, ii platesti rambursul… parca nici n-a fost. Sa stii ca poti ridica produsul direct de la depozit. Cum doresti. Afli mai multe utilizand datele din contact.

Montaj
Un utilaj bun poate fi intretinut si dotat cu o consumabile bune doar de un mecanic la fel de bun. Daca ai doar produsele dar nu si mecanicul, iti putem trimite datele de contact ale unui profesionist sau ale unui atelier mecanic, oriunde in tara. Nu te lasam pana nu e gata.

Specificatii tehnice:

• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura