Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Masina de gresat pentru plug Landsberg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landsberg
Cod produs
9J3CQ8V0-SC
Out Of stock
Descriere
Vrei sa stii la ce este necesara o astfel de masina de gresat plug Landsberg Echipa noastra de consultanti te lamureste imediat. Sau poate stii deja si de aceea il cauti la noi. Este minunat! Suntem aici pentru tine, indiferent de situatie. Doar sa stii de la noi ca pentru a lucra full time, utilajul tau trebuie sa aiba toate piesele de schimb unse suficient si omogen. Daca una dintre ele incepe sa dea rateuri, sufera tot complexul mecanic. Dar, nu e nimic, cum ti-am spus, echipa noastra de consultant te lamureste imediat.

Lucrurile bune apar atunci cand te astepti mai putin. Ca si cele rele, si hai sa vorbim acum despre ele. Stim ca este destul de greu sa-ti pastrezi zambetul in mijlocul unei probleme cu utilajul. Cui ii mai arde? Lasa ca ti-l readucem noi inapoi. Este foarte important sa stii ca ai intotdeauna in afacerea ta un suport. Fie ca e un om, fie ca e o alta firma. Noi suntem cei de langa tine, gata oricand sa intervenim atunci cand ai nevoie. Apeleaza-ne cu incredere!

Masina de gresat plug Landsberg calitate inainte de toate
Masina de gresat este un dispozitiv de ungere cu vaselina care se foloseste pentru a unge componentele flexibile de la utilaje cum ar fi: buldoexcavatoare, tractoare, combine, vole, pluguri, miniincarcatoare, etc. Are o multime de alte denumiri, dar rolul lui este acelasi - se introduce vaselina in corpul lor iar aceasta este pompata la o presiune mare prin niste supape adecvate ca asa asigure o ungere omogena a partilor flexibile de la un utilaj.

Consultanta versus performanta
Inca de la inceput, ne-am construit imaginea unui serviciu de consultanta extrem de profesionist si, mai ales, lipsit de costuri. Putem sa iti dam cele mai bune solutii atunci cand te afli cu utilajul intr-un episod de intretinere, de exemplu. Contacteaza-ne cu incredere! Facem ca totul sa fie simplu deoarece iti oferim: o identificare corecta a problemei, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli. Poti sa contezi pe asta!

Livrare
Daca te-ai hotarat sa cumperi de la noi, vorbeste cu unul dintre consultantii ACN pentru detalii sau completeaza cererea de pe site. Ne vom grabi sa iti expediem produsul, indiferent unde te-ai afla, cu plata ramburs, sau te asteptam la sediul nostru, de unde le poti ridica personal. Utilizeaza cu incredere datele noastre din contact . Suntem dechisi pentru orice varianta.

Montaj
Montajul unei pompe de gresat nu este o mare filosofie. De fapt nu e niciuna caci de multe ori o primesti dintr-o bucata. Filosofia incepe la utilizare. Proportiile, cantitatile, presiunea…Dar, daca nu te descurci, cere cu incredere contacte de la consultantii nostri, ei iti vor spune ce sa faci. Urmeaza-le sfatul si apeleaza la serviciile unor profesionisti cu experienta. Colaboram cu cei mai buni.

Specificatii tehnice:

• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura