Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Masina de gresat pentru plug Pottinger

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Pottinger
Cod produs
RC2ZJSVI-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta masina de gresat plug Pottinger nu ar trebui sa lipseasca din magazia ta de scule si dispozitive pentru intretinere si reparatii. Si nu orice instrumentar. In fond, orice magazie tine pe rafturi niste scule. Insa imaginea corecta a unei magazii este aceea a rafturilor cu scule si instrumente de la noi din magazin. Pentru ca sunt cele mai bune. Pentru ca sunt originale. Pentru ca au preturi imbatabile. Si pentru ca vin impreuna cu tot know how-l necesar de la consultantii nostri. Care e gratuit. Suna-ne!

Daca nu iti administrezi bine timpul, nu vei putea administra nimic. Este una din regulile de baza din business-ul agricol. Este, de fapt, o regula de baza in orice business. A administra timpul eficient nu inseamna doar a face lucrurile mai repede, pentru ca poti gresi. Nu inseamna sa sari peste niste etape, pentru ca rezultatul nu va fi cel asteptat. Si nu inseamna sa renunti la lucruri, pentru ca niciodata nu stii ce pierzi. A administra bine timpul inseamna, printre altele, sa iti alegi parteneri la fel de responsabili ca tine, care stiu sa faca mai bine ce nu poti face tu.

Cu incredere. Inseamna ACN.
Masina de gresat plug Pottinger cheia de la lacatul intretinerii corecte
Masina noastra de gresat este un dispozitiv manual utilizat pentru distribuirea precisa si omogena a vaselinei solide pe suprafete si elemente mecanice, cum ar fi rulmenti, articulatii, suruburi, arbori etc. Are o capacitate de 400 ml. Distributia lubrifiantilor solizi se efectueaza prin intermediul mameloanelor sau etrierelor pe suprafete si elemente mecanice respective, lucru care le (re)da vigoarea si mobilitatea in functionare.

Azi la ACN un leu depui, maine el va face pui
Daca iti cunosti foarte bine sectorul si actantii din curtea lui atunci e foarte simplu cand ai o nevoie tehnica, comanzi direct pe site-ul nostru sau sunand la numerele de telefon afisate. Totusi, daca iti trebuie mai multe informatii, apeleaza la consilierii nostri tehnici.  Sunt empatici si operativi. Sunt adevarati profesionisti. Iti vor spune tot ce este relevant ca sa te asiguri ca ai identificat corect problema tehnica a utilajului. Orice nevoie de piese ai avea, se rezolva. Intreaga consultanta este gratuita.

Livrare
Aceasta scula pentru intretinere trebuie sa ajunga urgent la tine. Este tema pe care noi urmeaza sa o rezolvam. Asadar: impachetam, punem la curier, acesta zboara catre tine, a doua zi iti bate la usa, verificati impreuna pachetul, ii platesti rambursul… parca nici n-a fost. Sa stii ca poti ridica produsul direct de la depozit. Cum doresti. Afli mai multe utilizand datele din contact.

Montaj
Un utilaj bun poate fi intretinut si dotat cu o consumabile bune doar de un mecanic la fel de bun. Daca ai doar produsele dar nu si mecanicul, iti putem trimite datele de contact ale unui profesionist sau ale unui atelier mecanic, oriunde in tara. Nu te lasam pana nu e gata.

Specificatii tehnice:

• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura