Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Masina de gresat pentru plug Regent

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Regent
Cod produs
HRE7O3SY-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta masina de gresat plug Regent este o optiune inegalabila ca valoare si oportunitate, atunci cand vei avea nevoie sa apelezi la una pentru intretinerea echipamentului tau agricol. Poti avea toata increderea, pentru ca pistolul este extrem de usor de manipulat si face ungerea pana in cele mai intime locuri ale plugului. Iar pretul este prietenos si echilibreaza corect raportul calitate-cost. Daca tu inca nu te-ai hotarat, totusi, hai sa ne auzim ca sa putem sa te ajutam!

Spune-mi cu cine te-mprietenesti ca sa-ti spun cine esti, ne invata intelepciunea veche, romaneasca. Perfect adevarat. Daca esti un fermier care isi respecta parcul de utilaje si echipamente, te vei imprieteni cu noi. Daca esti un fermier al carui business creste sanatos pentru ca isi asigura din timp spatele, te vei imprieteni cu noi. Daca esti un fermier curios, conectat la tot ce e nou in materie de utilaje agricole, te vei imprieteni cu noi. Te-ai imprietenit cu ACN? Esti tare!

Masina de gresat plug Regent iti spune, vai ce de produse bune
Se pot defini in doar cateva cuvinte performantele acestui pistol de gresat marca Yato, respectiv: durabilitate, perfectiune in executie, otel de cea mai buna calitate, toleranta la o gama foarte larga de vaseline, lejeritate in utilizare, intretinere usoara. El poate fi utilizat cu succes in diferite domenii, precum: service reaparatii auto, constructii si agricultura. De altfel, sculele de mana, sau manuale, sunt folosite cu succes si sunt preferate inaintea celor hidraulice sau electrice, de catre specialistii din diferitele ramuri industriale.

Uneori 1+1 fac chiar trei
Daca stii sa profiti de cifre asa cum profiti de oportunitati, nu te codi. Una dintre ele ti-o ofera chiar ACN Piese si Utilaje si nu ai ratat-o!  Serviciul nostru gratuit de consultanta iti va suplini intotdeauna lipsa de informatie. Trebuie doar sa ne apelezi ca si pana acum, colegii nostri raspund imediat! Ca si pana acum.  Iti ofera pe loc si gratuit: o identificare corecta, recomandari sigure pentru montaj&uzaj, asistenta tehnica la fata locului, expeditie urgenta a produsului; suntem in regula cu toate.

Livrare
Acest dispozitiv de intretinere ajunge la punctul tau de lucru sigur si rapid datorita grijii noastre. Colaboram doar cu firme serioase de curierat. Plata o poti face la livrare. Si tot la livrare poti verifica pachetul inaintea platii. Ca sa fie totul in regula. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Restul e o frumoasa amintire.

Montaj
Nimic rau nu se poate intampla daca optezi pentru un montaj&uzaj profesionist executate de un mecanic pregatit. Dispozitivul se va potrivi in intretinerea ansamblului, interventiile vor fi chirurgicale, iar rezultatul incredibil. Daca nu cunosti un astfel de mecanic, nu e nimic, iti trimitem noi unul. Oriunde in tara.

Specificatii tehnice:

• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura