Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Masina de gresat pentru plug Kuhn

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kuhn
Cod produs
KQ3Z52T7-SC
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de o masina de gresat plug Kuhn noua? Adica noua, nu “innoita”. Perfect! Aceasta este disponibila chiar acum in depozitul nostru. Daca esti si tu pasionat de lumea aceasta a utilajelor si a echipamentelor agricole ai nimerit unde trebuie. Te vei bucura de complexitatea unui astfel de plug. Si vei afla ca fiecare piesa din structura lui depinde de o alta, care depinde de o alta… si tot asa.  Daca cedeaza una, mai devreme sau mai tarziu cad toate. Nu-i asa ca seamana cu ceva cunoscut? Ce e de facut? Iti dam cuvantul magic - ungerea! Cu pompa oferita de noi si cu vaselinele compatibile plugul va trece prin ogor ca prin branza.

Faptul ca afacerea ta a crescut si a ajuns la maturitate este o consecinta fireasca a lucrului bine facut. Ai suficient capital acumulat, ai un parc de utilaje extins si puternic, contracte si lucrari. Ari mii de hectare de teren, an de an. La acest nivel uneori poti uita de lucrurile simple, pe care le stiai atat de bine candva, cand aveai doar un plug la mana a doua. Nu face eroarea asta caci te poate costa cat nu face. Mentine permanent contactul furnizorii tai de piese de schimb si scule pentru mentenanta. Ei sunt fundatia pe care constructia ta va ramane mereu in picioare. Pastreaza numarul nostru de telefon in agenda ta la litera A.

Masina de gresat plug Kuhn calitate inainte de toate
Masina de gresat este un dispozitiv de ungere cu vaselina care se foloseste pentru a unge componentele flexibile de la utilaje cum ar fi: buldoexcavatoare, tractoare, combine, vole, pluguri, miniincarcatoare, etc. Are o multime de alte denumiri, dar rolul lui este acelasi - se introduce vaselina in corpul lor iar aceasta este pompata la o presiune mare prin niste supape adecvate ca asa asigure o ungere omogena a partilor flexibile de la un utilaj.

Consultanta versus performanta
Inca de la inceput, ne-am construit imaginea unui serviciu de consultanta extrem de profesionist si, mai ales, lipsit de costuri. Putem sa iti dam cele mai bune solutii atunci cand te afli cu utilajul intr-un episod de intretinere, de exemplu. Contacteaza-ne cu incredere! Facem ca totul sa fie simplu deoarece iti oferim: o identificare corecta a problemei, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli. Poti sa contezi pe asta!

Livrare
Daca te-ai hotarat sa cumperi de la noi, vorbeste cu unul dintre consultantii ACN pentru detalii sau completeaza cererea de pe site. Ne vom grabi sa iti expediem produsul, indiferent unde te-ai afla, cu plata ramburs, sau te asteptam la sediul nostru, de unde le poti ridica personal. Utilizeaza cu incredere datele noastre din contact . Suntem dechisi pentru orice varianta.

Montaj
Montajul unei pompe de gresat nu este o mare filosofie. De fapt nu e niciuna caci de multe ori o primesti dintr-o bucata. Filosofia incepe la utilizare. Proportiile, cantitatile, presiunea…Dar, daca nu te descurci, cere cu incredere contacte de la consultantii nostri, ei iti vor spune ce sa faci. Urmeaza-le sfatul si apeleaza la serviciile unor profesionisti cu experienta. Colaboram cu cei mai buni.

Specificatii tehnice:

• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura