Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pistol de gresat cu vaselina pentru plug Kuhn

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kuhn
Cod produs
NT9LB0XG-SC
Out Of stock
Descriere
Fiecare instrument sau dispozitiv destinate intretinerii utilajelor are functia sa unica. Fiecare este responsabil de o anumita operatiune, in ceea ce priveste buna functionare a utilajului. Cum este si acest pistol de gresat cu vaselina plug Kuhn aflat la noi in depozit. Dispozitiv de o asemenea calitate nu se gaseste oricand si oriunde. De aceea te invitam sa ai grija de utilajul tau si de fiecare piesa care il compune. El trebuie sa lucreze si nu sa mearga din reparatie in reparatie. Dar e asta ne ocupam noi. Preluam problema.

Consultantul nostru este prietenul tau. Se va bucura intotdeauna sa te auda si veti discuta relaxat si cu folos. Ca orice prieten, stie sa condimenteze vanzarea cu scurte povesti pe teme din afara business-ului. Inainte de a fi oameni de afaceri, suntem oameni pur si simplu. Avem gusturi, avem obisnuinte si placeri, ne simtim bine si ne dorim prieteni la fel. Stim ca dupa ce inchizi telefonul si problema este rezolvata, mai intarzii putin la gandul ca ai avut o conversatie atat de placuta cu un prieten.

Pistol de gresat cu vaselina plug Kuhn scurta definitie
Durablitate, perfectiune in executie, fiabilitate, otel de cea mai buna calitate, sunt doar cateva din caracteristicile pistolului manual de gresat cu vaselina YATO. Poate fi utilizat in 3 domenii: service reparatii auto, constructii si gradina. De altfel, sculele de folosinta manuala sunt folosite cu succes de specialisti in diferite ramuri industriale.

Un cuvintel fara carnetel
Confortul clientilor nostri reprezinta un scop in sine pentru noi. Ei trebuie sa stea concentrati pe business si nu pe situatiile neprevazute. De aceea, serviciul de consultanta este gratuit. La noi nu este cu “plata in avans, va rog si venim noi daca e…”. Nu ezita sa ne contactezi si fa-o cu toata increderea. Beneficiezi de suportul nostru oricand si oriunde. Aceasta inseamna: o identificare corecta, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj, si intretinerea prin ungere a componentelor la fata locului, oriunde in tara.

Livrare
Contacteaza-ne telefonic sau scrie-ne pe site si decalimetrul solicitat iti va fi livrat in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat rapid. Daca, insa, timpul te strange in brate, ne poti face o vizita la sediul din apropierea Bucurestiului. Ne cunostem, iti prezentam depozitul nostru, iar tu poti ridica cu mana ta piesa mult dorita. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Ne dorim sa aducem laolalta toate serviciile necesare care sa-ti sustina business-ul. Asadar, daca vrei sa ai un gresat de calitate si nu numai si iti lipseste omul care sa-l execute, iti recomandam nou un mecanic. Unul foarte bun. Nu conteaza unde in tara. Avem agenda plina cu contacte. Doar apeleaza.

Specificatii tehnice:

• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura