Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pistol de gresat cu vaselina pentru plug Niemeyer

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Niemeyer
Cod produs
MQZ5L7IU-SC
Out Of stock
Descriere
Daca urmeaza o revizie la echipamente, sigur ajungi si la plug. Nu strica sa tragi un ochi ca sa vezi daca e uns bine caci daca intra in brazda e mai greu sa te apuci de intretinut acolo. Hm, mai trebuie un pic uns. Cumpara imediat de la noi acest pistol de gresat cu vaselina plug Niemeyer ca sa nu mai pierzi vremea. Este un produs excelent la un pret excelent.  Este original, rezistent si fiabil. Perfect! Nu mai trebuie decat sa ne suni si il si punem la curier. Vine mai repede decat te astepti. Sa vezi ce aratura ca “la Neckerman” iese.

Cand au nevoie urgenta de o scula si timpul ii preseaza, unii intra in fibrilatii. Le transpira palmele si dau ochii peste cap. Aceia vor avea intotdeauna un business cu probleme, ratacit undeva la granita dintre promisiune si succes. Tu, insa, nu esti asa.  Daca ai nevoie de produs si de informatiile aferente si, mai ales, de accesul usor la ele, actionezi imediat. Pui mana pe telefon si suni la noi. Ai fost pregatit pentru orice, inclusiv pentru o eventuala defectiune. Iar acum obiectul este deja pe drum inspre tine. In curand plugul tau va musca din nou cu pofta din tarana.

Pistol de gresat cu vaselina plug Niemeyer care este
Pistolul de gresat este unul dintre cele mai comune instrumente pe care le veti vedea in magazinul sau uzina de fabricatie. Este un dispozitiv utilizat in mod regulat atunci cand desfasurati activitati de revizie, reparatie sau intretinere a componentelor unui utilaj. Este conceput ca sa distribuie omogen straturi de lubrifiant pe suprafetele care presupun contact sau frecare. Este un instrument usor de utilizat.

Gand la gand cu bucurie
Ce bine ajungi sa te intelegi cu clientii care iti recunosc menirea, scopul si importanta. Iar achizitia unui instrument de intretinere este unul dintre lucrurile importante. Un amanunt care defineste intregul. Pentru ca produsul trebuie sa fie compatibil cu utilajul tau, pentru ca trebuie utilizat corect, pentru ca trebuie identificat perfect, pentru ca lubrifiantii trebuie alesi in mod corect. Pentru asta tu ai nevoie de informatii care sa te aduca la decizia corecta. Asta fac specialistii nostri tehnici, doar incearca-i. Nu te costa nimic. Adica nimic nimic.

Livrare
Pistolul de gresat este pregatit sa ajunga la tine. Dupa plasarea comenzii, noi predam coletul curierului, iar acesta va efectua livrarea in aproximativ 24 de ore. Platesti la primire si poti verifica continutul inaintea platii. Ca sa nu existe probleme. Uneori, insa, daca esti prin apropiere, exista si varianta de a ne face o vizita la sediu, la intrarea in Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Oricum ar fi, o rezolvam.

Montaj
Montajul dispozitivului reprezinta o etapa importanta, mai ales ca este ultima din proces. Nu e una de o complexitate deosebita, pistolul de gresat fiind un instrument relativ simplu, dar nu pentru cei cu doua maini stangi. Pentru a evita surpriza aceasta, fa bine si orienteaza-te catre un specialist din domeniu. Daca nu ai mecanic in curte, poti apela si la ajutorul nostru! Avem o echipa de colaboratori foarte bine pregatita.

Specificatii tehnice:

• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura