Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Decalimetru pentru plug Niemeyer

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Niemeyer
Out Of stock
Descriere
In viata de zi cu zi a echipamentelor tale agricole, mai apar si vacantele. Mai ales cele de iarna, caci vara ele nu vad valuri inspumate ci brazde rasturnate. Asadar, nu merg el la Mamaia, dar o zi doua in parcare nu-i strica. Este o buna ocazie pentru o revizie. Poti ruga mecanicul sa vada daca trebuie ceva schimbat in aceasta scurta pauza. S-ar putea sa-ti spuna de schimbat ceva nu trebuie, dar ca ai nevoie de un decalimetru plug Niemeyer si niste vaseline caci este necesar un gresaj. Iar cand ii dai ok-ul, stim sigur ca primul lucru pe care il va face este sa ne caute pe noi. El stie deja ca avem dispozitivul, stie si ce calitate are. Lasa-l sa-si faca treaba. Si o va face bine!

Si ca tot am aminitit de mecanic. Nu toti isi permit unul. De aceea, de multe ori, apare o problema cand, dupa ce primesti decalimetrul de la noi, primesti si necesarul de vaselina solida dar nu cunosti pe nimeni care sa le foloseasca. Ne-am gandit si la asta si am adaugat pachetului nostru de servicii si posibilitatea de a-ti asigura uzajul. Avem un portofoliu bine informat de mecanici si ateliere mecanice din toata tara. Asadar, in timp ce vom expedia produsele nu vom uita sa iti dam si datele de contact ale unui specialist. Pentru ca ne pasa.

Decalimetru plug Niemeyer prietenul meseriasului
Acest dispozitiv cu actiune manuala, caruia i se mai spune si pompa de gresat, este utilizat pentru distribuirea precisa si omogena a vaselinei solide pe suprafete si elemente mecanice, cum ar fi rulmenti , articulatii , suruburi , arbori etc. Are o capacitate de 400 ml. Distributia lubrifiantilor solizi se efectueaza prin intermediul mameloanelor sau etrierelor pe suprafete si elemente mecanice respective, lucru care le (re)da vigoarea si mobilitatea in functionare.

Daca ajungi la ACN, iti rezolvi problemele
Inca de la inceput ne-am intrebat, de ce sa le luam clientilor nostri banii pentru un gest, pana la urma, de finete. Asa ca am hotarat ca serviciul nostru de consultanta sa fie oferit gratuit. Suntem gata sa iti recomandam cele mai bune solutii atunci cand te afli intr-o fundatura mecanica. Contacteaza-ne cu incredere! Alaturi de noi totul devine simplu deoarece iti oferim: o identificare corecta a problemei, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si interventii la fata locului, oriunde te-ai afla in tara. Poti sa contezi pe asta!

Livrare
Livrarea produselor noastre se face cu viteza gandului. Ne bazam pe colaborarea cu cei mai rapizi curieri, ca sa nu ai parte de surprize neplacute. Desigur, poti alege tu curierul, este ok pentru noi. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne apelezi utilizand datele din contact. Dupa inregistrarea comenzii, punem imediat pachetul la curier iar acesta ti-l livreaza in maxim de 24 de ore. Nu are importanta in ce vale dintre munti lucrezi. Ajungem si acolo!

Montaj
Mecanicii nostri colaboratori vor fi oricand langa tine pentru a asigura un uzaj propriu al decalimetrului. Apeland la ei economisesti timp si bani si iti vei putea relua activitatea fara intarziere. Nu trebuie decat sa iei legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici, pentru a afla toate detaliile despre acest serviciu.

Specificatii tehnice:

? Echipat cu piston cu actionare manuala
? Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
? garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
? capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura