Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Decalimetru pentru plug Naud

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Naud
Cod produs
WPE5A01N-SC
Out Of stock
Descriere
Daca esti in cautarea unui decalimetru plug Naud inseamna ca ai ajuns pe pagina noastra de prezentare. Iti vom spune mai intai, bine ai venit. Bucurosi de oaspeti. Ai ajuns exact unde trebuie.  La noi gasesti dispozitive de intretinere prin gresare de cea mai buna calitate. La un pret atat de bun incat s-ar putea sa iei doua bucati, caci nu strica. Sunt usoare, poti sa iei si trei, poate vrea si fermierul vecin. Ah, am uitat sa-ti spunem. Pistolul este dej ambalata, gata de livrare. Doar suna-ne pentru micile detalii. Spor la treaba. Te mai asteptam.

Exista cateva lucruri care nu se schimba niciodata. Slava Domnului! Unul din acestea este feelingul pe care il are un client care cumpara de la tine un produs si este multumit, capata incredere in tine. Apoi, cumpara din nou si din nou si, astfel, iti devine client fidel, poate chiar partener. Ramane cu tine. Te recomanda si altora. De aceea noi vom pastra in depozit pentru tine numai produse de cea mai buna calitate. Dispozitive si consumabile de calitate, pentru un partener de calitate, pentru o relatie de afaceri de calitate. Acest lucru nu se va schimba niciodata!

Decalimetru plug Naud ghid de intretinere
Chiar si un instrument simplu, manual si cu operatiuni simple are nevoie de intretinere si atentie in exploatare. Astfel, trebuie sa calculati cu grija cantitatea corespunzatoare de vaselina de gresat necesara pentru lubrifierea pieselor mobile pe baza volumului de livrare calibrat al decalimetrului selectat. Recomandam un dop de evacuare pe portul de relief al pieselor gresate pentru a ajuta la spalarea vaselinei vechi si a reduce riscul de presiune prea mare pe acestea.

Consultanta fara restanta!
Iti spunem de la inceput ca sa nu ai dubii sau temeri - ne poti apela pentru orice, la orice ora si de oriunde. Chiar si din Muntii Stancosi din SUA, caci sunt la doi pasi.  Consultantii nostri sunt nerabdatori sa te asculte, iti prelucreze solicitarea si sa iti ofere recomandarile potrivite. Au in ghiozdan raspuns la orice intrebare si solutie la orice problema legata starea sau de necesarul de intretinere a utilajului tau. La un pret extraordinar, adica zero lei. Intreaba-ne consultantii, uita de buget, caci e pro bono. Problema este rezolvata.

Livrare
Timpul inseamna bani, scrie pe toate gardurile. O sa apara si in cartea de istorie, ca fiind cel mai vechi si neerodat de timp citat. Tocmai din acest motiv avem la indemana toate solutiile in ceea ce priveste livrarea. Ne contactezi telefonic sau ne scrii, iar piesa de schimb va ajunge la tine in maxim 24 de ore, cu ce curier doresti.  Sau, daca esti prin zona, poti sa treci pe la noi. Indiferent de alegere cauta-ne utilizand datele din contact.

Montaj
Daca nu esti sigur cum sa alimentezi si apoi sa lucrezi cu acest produs in intretinerea utilajul tau, atunci este cazul sa apelezi la serviciul unui mecanic profesionist. Colaboram cu echipe de mecanici oriunde in tara. Avem agenda plina. Contacteaza departamentul nostru tehnic pentru detalii. Utilajul tau nu va ramane multa vreme fara a fi gresat corespunzator.

Specificatii tehnice:
• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura