Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Decalimetru pentru plug Gregoire Besson

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Gregoire Besson
Cod produs
ZNIU63VC-SC
Out Of stock
Descriere
Iti putem spune o multime de lucruri despre acest decalimetru plug Gregoire Besson Stim povestea lui pe de rost. Dar vrem sa stii cateva lucruri si despre noi. Suntem un depozit care se aprovizioneaza doar cu produse de calitate. Principalul nostru atu este cunoasterea foarte in detaliu a pietei. Consultantii nostri cunosc foarte problemele tale reale sau potentiale. Nici nu apuci tu sa spui despre ce este vorba caci ei au deja solutia. Nu lasam niciun amanunt sa ne scape. La noi gasesti intotdeauna ceea ce cauti.

Ne marim echipa an de an. La noi vin sa lucreze cei mai buni, pentru ca trebuie sa lucreze pentru clientii cei mai buni. Stim care sunt cerintele acestora si la ce standard pretind sa fie serviti. Suntem constienti de increderea pe care o primim si o returnam cu responsabilitate. Iar daca aceasta inseamna mai multi consultanti, ei bine, mai aducem. Scoala noastra produce tineri creativi si dornici sa lucreze in smart jobs. Noi le oferim cele mai frumoase oportunitati. Noi si cu tine.

Decalimetru plug Gregoire Besson primeste vaseline, dar nu pe oricare
In general, la incarcarea pistolului de gresat, se recomanda o verificare a vaselinei. Exista riscul introducerii in dispozitiv a unor contaminatori. Daca sunt utilizate cartusuri, scoaterea capacului se va efectua cu atentie, astfel incat sa nu fie introduse particule metalice in vaselina de gresat.  Mare atentie la alegerea vaselinei. A nu se folosi alte tipuri de vaselina in afara celor indicate a fi compatibile.

Avem si supliment
Consultanta oferita de oamenii nostri este chiar mai mult decat atat, este un gest de prietenie, este un supliment. Mai ales pentru ca iti este oferita cu titlu gratuit. Lor le va face intotdeauna placere sa-ti dea o recomandare in plus, o sugestie, sa te sustina chiar si moral. De la ei stii in orice moment care sunt piesele de schimb compatibile cu utilajul tau sau care sunt consumabilele cu care poti efectua o intretinere reusita. Nu ai de ce sa te gandesti foarte mult. Suntem aici, suntem buni, oferim maxima incredere.

Livrare
Decalimetrul va ajunge intotdeauna la tine rapid si sigur dupa ce-l comanzi. Nu exista solutii mai bune la posibilitatile de livrare pe care ti le oferim. Pentru ca le acoperim pe toate. Inclusiv de a ridica piesa de la sediul nostru, care are portile deschise pentru tine. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate sau, pentru si mai multe detalii, ajunge un simplu click utilizand datele din contact.

Montaj
Nu, nu ai gresit pagina, ai citit foarte bine, noi avem inclusiv solutia pentru utilizare si micul montaj, daca modelul de pistol de gresat o cere. Daca nu cunosti vreun mecanic in care sa ai incredere iti  transmitem noi datele de contact ale  unuia foarte bun, ba chiar si ale unui atelier mecanic utilat modern. Aici sau oriunde in tara. Colaboram cu cei mai buni.

Specificatii tehnice:

• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura