Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Decalimetru pentru brazdar Vogel Noot

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Vogel Noot
Out Of stock
Descriere
Daca te hotarasti in sfarsit ca ai nevoie de un decalimetru brazdar Vogel Noot problema este ca si rezolvata. Il avem in depozit, in forma de finalist la 100 de metri liber. Nu te incarca prea mult cu amanunte, avem solutii si pentru ele. Il ambalam cum trebuie ca sa nu se deterioreze pe drum. Il expediem cu maxima celeritate. Stim si cine poate sa il foloseasca la ungerea corecta a echipamentululi pe care il ai in revizie. Indiferent unde te afli. Problema aceasta e rezolvata integral.

Esti fermier si ai o viata complicata. Iar cu asta putem incheia discutia, pentru ca este o teorema demonstrata chiar de viata. Ai atat de multa treaba incat iti vine sa o iei usor pe camp spre palcul ala de padure care se indepareaza cu fiecare pas pe care il faci. Fireste ca este o iluzie optica, dar cand ai atat de multa treaba nici nu realizezi. Iar cand adormi seara obosit si apasat , apasat adoarme si brazdarul. Il auzi cum scartaie din toate incheieturile Cauza? Nu-i uns! Uite, lasa asta pe seama noastra. Mergi si odihneste-te. Aflam noi ce-ti trebuie, impachetam si livram. Iti trimitem si mecanic, tot.

Decalimetru brazdar Vogel Noot te solicita pentru?
?cateva recomandari. Nu strica niciodata. De pilda, trebuie ca vaselina de gresat sa fie utilizata ca lubrifiant, deoarece adera la de suprafetele mobile ale instrumentului, adica nu se scurge usor, precum uleiul, de pilda. Prin urmare, trebuie ca functionarea corecta a decalimetrului sa fie inteleasa si gestionata de tehnicienii care se ocupa cu acest lucru. Simpla cunoastere a semnelor supraalimentarii si a subalimentarii cu vaselina de gresat poate ajuta pistolul de gresat sa lucreze vreme indelungata.

Asa da, si inca ceva!
Serviciul nostru de consultanta iti este oferit gratuit. Colegii mei iti pun la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie. Sunt specialistii cei mai buni alesi dintre specialialistii buni. Pe langa dispozitiv primesti economie de timp, un pachet de informatii si experienta consultantilor. Si desigur, un zambet caci le face placere. Pune-i la incercare si vei vedea ca asa este.

Livrare
Efectuam expeditia in conditii maxime de siguranta a coletului. Apelam la cele mai bine servicii de curierat Astfel, primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Si tot maine reiei si lucrul. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Restul vine de la sine.

Montaj
Iata ca am ajuns si la etapa finala, alimentarea si utilizarea. Nu incerca sa experimentezi. Mai bine cere cateva recomandari si asigura-te ca esti asistat de catre un profesionist. Pentru ca acum este momentul in care masina de gresat intra ?in action? si este indicat sa lucreze perfect de la inceput. Manuita corect, aceasta va unge omogen si abundent piesele mobile, astfel va extinde perioada de functionare a utilajului si ii va spori performanta.

Specificatii tehnice:
? Echipat cu piston cu actionare manuala
? Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
? garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
? capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura