Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Masina de gresat pentru plug Gregoire Besson

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Gregoire Besson
Cod produs
7JNDMZF8-SC
Out Of stock
Descriere
“Bade, brazda-i cam marunta?/ce-i cu plugul, e la nunta?”. Suna funny versul, dar cand o patesti suna un pic a paguba. Cine-o fi de vina, ce piesa o fi crapat. Iti spunem noi, n-a crapat niciuna, componentele plugului sunt ok dar nu sunt unse. S-au “uscat”. Iti trebuie un uns rapid executat cu aceasta masina de gresat plug Gregoire Besson care se afla in depozitul nostru. Este un produs foarte bun, ca toate celelalte pe care le-ai mai cumparat de la noi. Vino sa-l ridici, te asteapta, e nou, e rezistent, usor de manipulat mergem inainte.

Am edificat acest depozit cu mult entuziasm si curaj. Iar pentru noi, edificiul nu  fost doar pe dinafara ci si in interior. Ne-am construit o strategie, ne-am construit o echipa si ne-am construit cateva principii solide la care nu renuntam niciodata. Ne-am edificat un echilibru. Calitatea produselor versus calitatea specialistilor. Pretul produselor noastre versus schimbul de cunostinte care este gratuit. Marimea fizica a depozitului versus marimea cunostintelor noastre tehnice. Suntem un mic Turn al Abundentei tehnice de unde pleci intotdeauna cu problemele rezolvate.

Masina de gresat plug Gregoire Besson lucrare de control
Recomandam sa fiti foarte precaut atunci cand incarcati pistolul de gresat sau decalimetrul cu vaselina de gresat. Exista riscul sa introduceti contaminatori. Daca utilizati un cartus, aveti grija atunci cand scoateti capacul metalic, astfel incat sa nu fie introduse palcuri metalice in vaselina de gresat.  Asigurati-va ca stiti exact de ce fel de vaselina de gresat are nevoie pistolul dumneavoastra de gresat. Nu folositi niciun tip de vaselina de gresat, in afara de cel indicat.

Postasul suna intotdeauna de doua ori, la ACN suni o singura data
Nu ajunge sa ai produse bune. Caci mai sunt si altii care le au. Nu trebuie sa te minti ca este altfel. Dar daca esti bun, ai toate sansele sa devii exemplu. Iar ca sa ramai acolo trebuie sa ai intotdeauna ceva in plus, avantajul competitiv. La noi acesta este un serviciu de consultanta tehnica performant, cum nu gasesti oriunde. Primesti sfaturi legate de natura problemei tehnice, de model de intretinere a utilajul tau, chiar si recomandarea unor mecanici profesionisti. Si toate acestea, retine, gratuit.

Livrare
Livrarea este o etapa importanta a procesului de obtinere a produsului comandat, pe care nu am scapat-o din vedere! Lucram cu firme de curierat foarte bune, pompa ta de gresat ajunge in maxim 24 de ore. Desigur, poti sa ne vizitezi personal la sediul nostru pentru a ridica produsele dorite.  Suntem aproape de Bucuresti, mai exact la Jilava. Ne gasesti, te duce masina singura. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Alimentarea si utilizarea masinii de gresat sunt actiuni extrem importante, si influenteaza bunului mers al utilajului tau. Atunci cand achizitionezi dispozitivele necesare pentru ungerea componentelor utilajelor tale, asigura-te ca ai omul care sa execute operatiunea. Daca nu ai unul, solicita-ne noua un contact. Cunoastem o multime, in toata tara. Va aducem impreun cat ai spune plug.

Specificatii tehnice:

• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura