Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Masina de gresat pentru plug Naud

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Naud
Cod produs
M5ZR8WOV-SC
Out Of stock
Descriere
O problema corect diagnosticata este pe jumatate rezolvata. Problema: articulatiile si rulmentii de la echipamentul agricol nu mai functioneaza cum trebuie. Nu stii ce are. De fapt stii. Lubrifiantul initial s-a rispit. Poate nici nu era cat trebuie. Ce te faci in acest caz? Suni la partenerii tai vechi, suni la noi. Consultantul te asculta, intreaba pe alocuri si la final iti da verdictul. Ai nevoie de o masina de gresat plug Naud si cateva tuburi de vaselina. Jumatate de problema s-a rezolvat. A mai ramas jumatate. Ne intreaba cum ajunge la el. Ii dam solutia cea mai simpla. In 24 de ore e la el. Problema este rezolvata.

In agricultura noastra, majoritatea masinariilor sunt din import. Ale noastre s-au dus. Dar, ce sa facem, asa a au cazut cartile producatorilor de masini grele, cele castigatoare la ei. La noi doar dreptul de  a fi la masa de joc. Bun si ala. De aceea, daca un fermier este lasat singur ii va fi foarte greu sa se descurce. Zeci de intrebari. Care, cum, de unde, cat... Aici intervenim noi. Facem noi tot acest efort de informare, sistematizare si organizare. Si aducem doar ce este original. Tu suna-ne, cere-ne sfatul si il vei primi. Imediat vom trimite si produsul. Si nu oricare, ci pe cel compatibil.

Masina de gresat plug Naud lectia de intretinere
Pana si o masina de gresat are nevoie de intretinere si atentie in exploatare. Astfel, trebuie sa calculati cu grija cantitatea corespunzatoare de vaselina de gresat necesara pentru relubrifierea rulmentilor pe baza volumului de livrare calibrat al pistolului de gresat selectat. Folositi un dop de evacuare pe portul de relief al rulmentului pentru a ajuta la spalarea vaselinei de gresat vechi si a reduce riscul de presiune prea mare pe rulment.

Delicioasa cireasa de pe tort
Este serviciul nostru gratuit de consultanta. Confortul clientilor reprezinta un permanent obiectiv pentru noi. De aceea, serviciul de consultanta este, cum ti-am spus deja, gratuit. Nu ezita sa ne contactezi cu toata increderea. Beneficiezi de suportul nostru oricand si oriunde. Aceasta inseamna: o identificare corecta, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj, si montajul schimbului chiar la fata locului. Serviciul nostru este “prea bun, prea ca la tara”.

Livrare
Efectuam expeditia dispozitivului prin intermediul serviciilor de curierat rapid, in toata tara. Ajunge in 24 de ore cu plata la primire. In acest caz acesta te invitam sa verifici continutul pachetului in prezenta curierului, inaintea efectuarii platii, pentru a te asigura ca totul este in ordine. Desigur, poti ridica produsul direct de pe raft, exista si aceasta posibilitate, fara indoiala. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Iti recomandam ca dispozitivul sa fie utilizat de catre specialisti atunci cand va trebui sa executi operatiunea de gresare. Daca nu ai in organigrama un mecanic, atunci intervenim noi pentru ca suntem pregatiti cu o lista de mecanici excelenti pe care ti-i putem pune la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi!

Specificatii tehnice:

• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura