Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei transmisie Volvo 97310 80W-90 Lukoil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
VOLVO 97310 80W-90 Lukoil
Cod produs
G94RPT37-AT
Out Of stock
Descriere
Transmisiile grele pretind un lubrifiant pe masura lor, care sa poata face fata solicitarii severe la care acestea sunt supuse. Un lubrifiant conventional nu se descurca. In cel mai fericit caz, treptele de viteza esueaza dupa o ora-doua de functionare. Si asta numai fericire nu se poate numi. Acest ulei transmisie Volvo 97310 80W-90 Lukoil este un lubrifiant special conceput pentru transmisiile mecanice supuse solicitarilor severe, in special cele axiale. Ceea ce il diferentiaza in mod deosebit de lubrifiantii obisnuiti este rezistenta crescuta a peliculei, necesara pentru a face fata conditiilor extrem de dificile. Este un ulei mineral de inalta calitate, multigrad, care-i ofera transmisiei protectia de care are nevoie pentru a putea da randamentul pe care il astepti.

Este esential sa alegi produse de calitate superioara pentru utilajele tale, mai cu seama daca-ti doresti performanta si nu vizite pe nepusa masa in service. Ca sa te poti bucura de fucntionare optima si predictibilitate, tot ce ai de facut este sa le tii din scurt, cu o intretinere corespunzatoare, ceea ce presupune piese inlocuite la timp/din timp, mentinerea optima a lubrifierii si etansarii si multe alte aspecte pe care le poti afla de la specialistii nostri. Ti-ar parea complicat de unul singur, dar cu ajutorul nostru, vei vedea cat de simple pot fi lucrurile. Suna-ne!

Ulei transmisie VOLVO 97310 80W-90 Lukoil - pentru transmisii grele, lubrifiere pe masura!
Acest ulei transmisie VOLVO 97310 80W-90 Lukoil este conceput in principal pentru transmisiile pe osii ale vehiculelor comerciale, pentru sistemele de transmisii grele, pentru lubrifierea directiilor mecanice, a cutiilor de viteza, si a puntilor hipoide ale autovehiculelor si masinilor. Iti garanteaza cele mai grele niveluri de incarcare si este potrivit pentru transmisiile hipoide cu deplasare axiala extrema la vehicule si utilaje. Totodata, uleiul acesta confera o buna stabilitate la imbatranire si protejeaza optim impotriva uzurii si a coroziunii, prelungind durata de viata a transmisiei.

Si daca vrei sa afli mai multe, suntem aici sa raspundem intrebarilor tale!
Utilajele nu mai au niciun secret pentru echipa noastra de consultanti, asa ca, ori de cate ori vrei sa-ti lamuresti o chestiune sau nu te descurci sa depistezi cauza vreunei defectiuni, apeleaza la noi cu incredere. Este gratuit! Te asiguri ca achizitionezi produsul potrivit si, in plus, primesti informatii pretioase privind intretinerea pe termen lung a utilajelor tale. Ba chiar poti obtine si un plan personalizat, ca sa poti preveni pe viitor unele probleme tehnice. E simplu ca a € žbuna ziuaa € ! Contacteaza-ne!

Timpul este pretios, iar noua ne place promptitudinea, astfel ca iti livram acest ulei transmisie VOLVO 97310 80W-90 Lukoil in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Comanda online sau telefonic sau, daca esti pe aproape, poti veni si la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Recomandat spre a fi folosit in cazul sistemelor de transmisii grele, pentru lubrifierea directiilor mecanice, a cutiilor de viteza, si a puntilor hipoide ale autovehiculelor si masinilor.
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura