Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei transmisie MIL-L-2105D 80W-90 Lukoil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
MIL-L-2105D 80W-90 Lukoil
Cod produs
7UOVXMBN-AT
Out Of stock
Descriere
Alegerea lubrifiantilor necesari utilajului tau iti poate da uneori batai de cap. Asta pana descoperi produsul potrivit, care sa-ti satisfaca exigentele - si pe ale tale, si pe ale utilajului. Iti recomandam acest ulei transmisie MIL-L-2105D 80W-90 Lukoil pentru transmisii mecanice supuse solicitarilor severe, in special pentru cele axiale. Este un ulei mineral de inalta calitate, multigrad, destinat transmisiilor grele, care au nevoie de un lubrifiant special, a carui pelicula are o rezistenta deosebita. Pentru a avea randamentul scontat, mizeaza pe calitate si, ca sa fii sigur ca faci alegerile potrivite, te invitam sa ne contactezi fara sfiala.

Specialistii nostri iti ofera consilierea de care ai nevoie pentru o intretinere impecabila a utilajelor tale, ca sa nu mai intampini tot mereu dificultati. Afli cum sa-ti mentii utilajele in parametri optimi cat mai mult timp, fara sa ai intreruperi inoportune. Sfaturi pretioase despre lubrifiere, despre etansare sau desper diversele angrenaje ale utilajelor le vei primi in urma unui apel telefonic. Incearca si tu!

Ulei transmisie MIL-L-2105D 80W-90 Lukoil - pentru performanta indelungata, un ajutor de nadejde!
Acest ulei transmisie MIL-L-2105D 80W-90 Lukoil este conceput in principal pentru transmisiile pe osii ale vehiculelor comerciale, pentru sistemele de transmisii grele, pentru lubrifierea directiilor mecanice, a cutiilor de viteza, si a puntilor hipoide ale autovehiculelor si masinilor. Iti garanteaza cele mai grele niveluri de incarcare si este potrivit pentru transmisiile hipoide cu deplasare axiala extrema la vehicule si utilaje. Totodata, uleiul acesta confera o buna stabilitate la imbatranire si protejeaza optim impotriva uzurii si a coroziunii, prelungind durata de viata a transmisiei.

Si daca vrei sa afli mai multe, suntem aici sa raspundem intrebarilor tale!
Utilajele nu mai au niciun secret pentru echipa noastra de consultanti, asa ca, ori de cate ori vrei sa-ti lamuresti o chestiune sau nu te descurci sa depistezi cauza vreunei defectiuni, apeleaza la noi cu incredere. Este gratuit! Te asiguri ca achizitionezi produsul potrivit si, in plus, primesti informatii pretioase privind intretinerea pe termen lung a utilajelor tale. Ba chiar poti obtine si un plan personalizat, ca sa poti preveni pe viitor unele probleme tehnice. E simplu ca „buna ziua”! Contacteaza-ne!

Timpul este pretios, iar noua ne place promptitudinea, astfel ca iti livram acest ulei transmisie MIL-L-2105D 80W-90 Lukoil in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Comanda online sau telefonic sau, daca esti pe aproape, poti veni si la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Recomandat spre a fi folosit in cazul sistemelor de transmisii grele, pentru lubrifierea directiilor mecanice, a cutiilor de viteza, si a puntilor hipoide ale autovehiculelor si masinilor.
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura