Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei transmisie MB 235.0 80W-90 Lukoil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
MB 235.0 80W-90 Lukoil
Cod produs
8AJI2EQO-AT
Out Of stock
Descriere
Stii cat de important este sa ii oferi utilajului tau lubrifierea de care are nevoie pe toata linia? In toate zonele unde exista frecare este esential sa existe o buna lubrifiere. Nu doar in cantitate suficienta, ci si cu produsul adecvat respectivei zone. Pentru transmisiile mecanice supuse solicitarilor severe, inclusiv cele axiale, acest ulei transmisie MB 235.0 80W-90 Lukoil este alegerea perfecta. Deoarece este un lubrifiant mineral de inalta calitate, multigrad, special conceput pentru transmisii grele. In cazul acestor tipuri de transmisie nu poate fi folosit orice tip de lubrifiant, este necesar unul special cum este acesta, care sa aiba o rezistenta crescuta a peliculei.

Poti afla mai multe despre intretinerea utilajelor tale si produsele adecvate apeland la noi. Consultantii nostri vor fi bucurosi sa raspunda intrebarilor si solicitarilor tale. Contacteaza-ne si vei sti cum sa previi si cand sa intervii, tinand defectiunile departe si bucurandu-te de performanta indelungata.

Ulei transmisie MB 235.0 80W-90 Lukoil - un lubrifiant de inalta calitate pentru performanta de durata!
Acest ulei transmisie MB 235.0 80W-90 Lukoil este conceput in principal pentru transmisiile pe osii ale vehiculelor comerciale, pentru sistemele de transmisii grele, pentru lubrifierea directiilor mecanice, a cutiilor de viteza, si a puntilor hipoide ale autovehiculelor si masinilor. Iti garanteaza cele mai grele niveluri de incarcare si este potrivit pentru transmisiile hipoide cu deplasare axiala extrema la vehicule si utilaje. Totodata, uleiul acesta confera o buna stabilitate la imbatranire si protejeaza optim impotriva uzurii si a coroziunii, prelungind durata de viata a transmisiei.

Si daca vrei sa afli mai multe, suntem aici sa raspundem intrebarilor tale!
Utilajele nu mai au niciun secret pentru echipa noastra de consultanti, asa ca, ori de cate ori vrei sa-ti lamuresti o chestiune sau nu te descurci sa depistezi cauza vreunei defectiuni, apeleaza la noi cu incredere. Este gratuit! Te asiguri ca achizitionezi produsul potrivit si, in plus, primesti informatii pretioase privind intretinerea pe termen lung a utilajelor tale. Ba chiar poti obtine si un plan personalizat, ca sa poti preveni pe viitor unele probleme tehnice. E simplu ca „buna ziua”! Contacteaza-ne!

Timpul este pretios, iar noua ne place promptitudinea, astfel ca iti livram acest ulei transmisie MB 235.0 80W-90 Lukoil in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Comanda online sau telefonic sau, daca esti pe aproape, poti veni si la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Recomandat spre a fi folosit in cazul sistemelor de transmisii grele, pentru lubrifierea directiilor mecanice, a cutiilor de viteza, si a puntilor hipoide ale autovehiculelor si masinilor.
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura