Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor senilat Landini Trekker 55

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini Trekker 55
Cod produs
N9B7WDVS-RE
Out Of stock
Descriere
Vrei sa inlocuiesti pompa uzata? Avem o veste buna pentru tine! La noi, vei gasi aceasta pompa alimentare Landini Trekker 55 la un pret avantajos. La o calitate superioara, pompa noastra provine dintr-un atelier de productie recunoscut din punct de vedere al diversitatii. Puternica, performanta si curajoasa, aceasta piesa de schimb vine in ajutorul utilajului tau, contribuind la performanta acestuia. Mai mult, raportul pret-calitate va fi pe masura asteptarilor tale! Nu-ti mai irosi banii optand pentru piese de schimb la o calitate indoielnica. Alege-le pe cele mai bune!
In plus, pompa pe care ti-o oferim vine la pachet alaturi de garnitura de la prinderea de blocul motor.

Intrebari si nelamuriri cu privire la o anumita situatie! Nu intra in panica! Suntem alaturi de tine, pe tot parcursul activitatilor tale. Contacteaza-ne telefonic sau scrie-ne, iar noi iti vom raspunde prompt. Te vom sfatui asa cum stim mai bine, indrumandu-te spre identificarea solutiei eficiente si rapide. Ba mai mult, te vom ajuta sa-ti pui pe picioare afacerea! Tinem la fiecare client ce a ales sa colaboreze cu noi, oferindu-i consultanta tehnica gratuita, oricand si oriunde. Nu ezita sa ne contactezi atunci cand simti ca este necesar!

Pompa alimentare Landini Trekker 55 - oportunitatea de a investi pe termen lung! Calitatea primeaza!
Intrucat se afla intr-o relatie de interdependenta, piesele de schimb se sustin reciproc pe tot parcursul activitatilor la care sunt supuse. Inzestrate cu diferite responsabilitati, niciuna dintre acestea nu ar trebui sa lipseasca din schema utilajului pe care il detii. O asemenea pompa alimentare Landini Trekker 55 face parte din categoria pieselor de schimb pentru motor, contribuind la functionarea eficienta a utilajului.

Succesul - la un singur apel distanta!
Muncim, zi de zi, cu pasiune, ambitie si perseverenta! Ne dorim sa ai parte de o experienta placuta atunci cand vine vorba despre colaborarea noastra. Alaturi de noi, beneficiezi de:
• Identificari sigure si rapide
• Solutii personalizate in functie de masinaria pe care o detii
• Interventii la fata locului indiferent in ce parte a tarii te afli
• Recomandari cu privire la alegerea piesei, montajul acesteia si multe altele

Garantie
Defectiuni din fabrica? Nu trebuie sa iti faci griji! Aceasta pompa de alimentare pentru tractor senilat Landini Trekker 55 vine la pachet alaturi de un certificat de garantie, valabil 12 luni. Rar, ne-am confruntat cu astfel de situatii, dar este important sa cunosti toate detaliile.

Livrare
Intrucat stim cat de important este timpul pentru afacerea pe care o detii, am simplificat pasii pentru a comanda:
• Fie ne contactezi telefonic, fie depui o cerere pe site-ul nostru, iar piesa de schimb va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat.
• Ne faci o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului si ridici personal piesa de care ai nevoie.

Montaj
Atunci cand vine vorba de montarea unei piese de schimb, apeleaza cu incredere la ajutorul specialistilor din domeniu. Acesta iti garanteaza un montaj ca la carte! Daca nu cunosti o echipa de mecanici, scrie-ne. Iti vom recomanda noi una faina!

Specificatii tehnice
• Are prinderea de blocul motor in 4 suruburi (acestea nu sunt incluse)
• Distanta dintre gauri pe verticala este de 25 mm
• Distanta dintre gauri pe orizontala este de 45 mm
• Lungimea flansei de la pompa pana la capatul levierului este de 27 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura