Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor senilat Landini Trekker 90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini Trekker 90
Cod produs
FOMEGZTS-RE
Out Of stock
Descriere
O asemenea pompa alimentare Landini Trekker 90 din imagini cunoaste, fara doar si poate, reteta succesului! Pana la urma, vorbim despre o productie alternativa de succes, ce da dovada de o calitate excelenta. Atunci cand esti in cautarea unor piese de schimb pentru utilajul tau, trebuie sa alegi doar ceea ce este mai bun. De la cele mai mici, pana la cele mai mari, piesele noastre de schimb sunt desavarsite din orice punct de vedere. Sunt pregatite pentru performanta, rezistand temeinic la exploatare intensa. Echipat corespunzator, utilajul pe care il detii va trece cu brio de orice activitate, facandu-te mandru. Investeste in buna sa functionare si vei simti diferentele!

Profesionalism, implicare, organizare si un bagaj de cunostinte vast! Indiferent de problema cu care se confrunta utilajul pe care il detii, nu ezita sa ne contactezi. Suntem pregatiti sa-ti intindem o mana de ajutor, pe tot parcursul activitatilor tale. Te vom sfatui asa cum stim mai bine, ajutandu-te sa identifici solutia eficienta si rapida de care ai nevoie. Iti vei redresa afacerea cat mai repede cu putinta! In plus, raspundem prompt. Stim cat de important este timpul! Tinem la fiecare client ce a ales sa ne treaca pragul!

Pompa alimentare Landini Trekker 90 - un pas catre performanta! Avem mii de piese de schimb de calitate!
Exista mii de piese de schimb! Cele mai bune prietene ale utilajului, acestea ii sunt alaturi, activitate de activitate, contribuind la functionarea sa eficienta. Cat despre aceasta pompa alimentare Landini Trekker 90 din imagini, ea a fost fabricata in Europa. Mai mult, vine la pachet impreuna cu garnitura de la prinderea de blocul motor. Utilajul tau o va indragi, fara doar si poate!

Performanta? Aici suntem!
Intrucat grija noastra pentru clienti este una aparte, am infiintat serviciul gratuit de consultanta tehnica. Altfel iti desfasori activitatile, atunci cand stii ca poti apela la ajutorul cuiva. Beneficii peste beneficii, printre care se numara:
• Identificari corecte, rapide
• Solutii personalizate in functie de masinaria pe care o detii
• Interventii la fata locului indiferent in ce colt al tarii te afli
• Recomandari cu privire la montaj

Garantie
Pompa de alimentare pentru tractor senilat Landini Trekker 90 - dispune de toate actele necesare! Producatorul ofera 12 luni de garantie pentru posibilele defectiuni din fabrica.

Livrare
Comanzi astazi, iar in aproximativ 24 de ore curierul te va contacta! Cum poti plasa o comanda? Simplu! Fie ne contactezi telefonic, fie completezi cererea prezenta pe site-ul nostru. Stim cat de pretios poate fi timpul. Motiv pentru care, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului. Facem cunostinta, iti prezentam depozitul nostru vast si iti ridici personal piesa de schimb.

Montaj
Un montaj ca la carte te poate scuti de multe situatii neplacute! Iar acesta este posibil doar cu ajutorul specialistilor din domeniu. Maini de aur, ce sa mai! Vor monta piesa de schimb astfel incat aceasta sa nu se deterioreze prematur. In cazul in care ai nevoie de o recomandare, scrie-ne cu incredere!

Specificatii tehnice

• Are prinderea de blocul motor in 4 suruburi (acestea nu sunt incluse)
• Distanta dintre gauri pe verticala este de 25 mm
• Distanta dintre gauri pe orizontala este de 45 mm
• Lungimea flansei de la pompa pana la capatul levierului este de 27 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura