Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor senilat Landini Trekker 100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini Trekker 100
Cod produs
K63MITDR-RE
Out Of stock
Descriere
Bine ai venit in universul pieselor de schimb! Avem un stoc permanent, din care face parte si aceasta pompa alimentare Landini Trekker 100 la o calitate de invidiat. Pompa noastra face parte din categoria pieselor de schimb pentru motor, fiind o componenta fiabila. Datorita materialelor folosite in prelucrarea acesteia, o asemenea pompa promite sa treaca cu brio testul timpului. O achizitionezi si investi inteligent, pe termen lung. Nu mai face rabat de la calitate si ofera-i utilajului oportunitatea de a se face remarcat datorita fortei de care va da dovada! Totul incepe si se termina cu piesele sale! La noi, vei gasi intotdeauna tot ceea ce ii lipseste utilajului pe care il detii. Calitatea face diferenta!

Asemenea tuturor lucrurilor pe care ni le cumparam, nici piesele de schimb nu au fost facute sa reziste o vesnicie. Insa, cu cat ai mai multa grija de starea lor de sanatate, cu atat acestea vor rezista temeinic in timp. Mai mult, pana si producatorul recomanda o intretinere corespunzatoare. Inainte de inceperea programului de lucru, este indicat sa le verifici, cu atentie. Fii tu cu un pas inaintea tuturor situatiilor neplacute ce vor sa-ti puna bete in roate. Ai parte de tot suportul nostru, oricand si oriunde. Daca ai intrebari, stii unde ne poti gasi!

Pompa alimentare Landini Trekker 100 - calitate la nivel inalt! Cere acum o oferta!
Exista mii de piese de schimb! Cele mai bune prietene ale utilajului, acestea ii sunt alaturi, activitate de activitate, contribuind la functionarea sa eficienta. Cat despre aceasta pompa alimentare Landini Trekker 100 din imagini, ea a fost fabricata in Europa. Mai mult, vine la pachet impreuna cu garnitura de la prinderea de blocul motor. Utilajul tau o va indragi, fara doar si poate!

Performanta? Aici suntem!
Intrucat grija noastra pentru clienti este una aparte, am infiintat serviciul gratuit de consultanta tehnica. Altfel iti desfasori activitatile, atunci cand stii ca poti apela la ajutorul cuiva. Beneficii peste beneficii, printre care se numara:
• Identificari corecte, rapide
• Solutii personalizate in functie de masinaria pe care o detii
• Interventii la fata locului indiferent in ce colt al tarii te afli
• Recomandari cu privire la montaj

Garantie
Pompa de alimentare pentru tractor senilat Landini Trekker 100 - dispune de toate actele necesare! Producatorul ofera 12 luni de garantie pentru posibilele defectiuni din fabrica.

Livrare
Comanzi astazi, iar in aproximativ 24 de ore curierul te va contacta! Cum poti plasa o comanda? Simplu! Fie ne contactezi telefonic, fie completezi cererea prezenta pe site-ul nostru. Stim cat de pretios poate fi timpul. Motiv pentru care, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului. Facem cunostinta, iti prezentam depozitul nostru vast si iti ridici personal piesa de schimb.

Montaj
Un montaj ca la carte te poate scuti de multe situatii neplacute! Iar acesta este posibil doar cu ajutorul specialistilor din domeniu. Maini de aur, ce sa mai! Vor monta piesa de schimb astfel incat aceasta sa nu se deterioreze prematur. In cazul in care ai nevoie de o recomandare, scrie-ne cu incredere!

Specificatii tehnice

• Are prinderea de blocul motor in 4 suruburi (acestea nu sunt incluse)
• Distanta dintre gauri pe verticala este de 25 mm
• Distanta dintre gauri pe orizontala este de 45 mm
• Lungimea flansei de la pompa pana la capatul levierului este de 27 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura