Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor senilat Landini Trekker 60

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini Trekker 60
Cod produs
GK89FRVB-RE
Out Of stock
Descriere
Pentru a facilita alimentarea cu combustibil a motorului, achizitioneaza aceasta pompa alimentare Landini Trekker 60 din oferta noastra, care este echivalenta de succes a originalei, acum la un pret foarte avantajos! Fabricarea ei s-a realizat la standarde inalte, rezultand o pompa de calitate garantata, de o eficienta maxima precum modelul inlocuit si cu o rezistenta indelungata, indiferent de mediu.

Pompa alimentare Landini Trekker 60 - calitatea sa superioara vorbeste de la sine! Alege-o cu incredere!

Locul de provenienta este Europa, producatorul oferind impreuna cu aceasta garnitura de la prinderea de blocul motor, pentru un schimb mai sigur. Comercializarea la nivel national face parte din activitatea noastra zilnica, de aceea mentinem un stoc permanent aprovizionat.

Personalul nostru dedicat suportului tehnic iti ofera gratuit toate detaliile necesare pentru a te asigura de compatibilitatea oricarei piese din oferta noastra cu utilajul tau. E de ajuns sa plasezi o comanda pentru a beneficia si tu de aceasta pompa!

Pentru o asemenea pompa de alimentare pentru tractor Landini Trekker 60 din imagini, primesti un certificat de garantie valabil un an de zile, pentru orice situatii neprevazute. Este insa necesar un montaj corect pentru a beneficia de garantie.

Pachetul cu aceasta pompa alimentare Landini Trekker 60 poate fi livrat in orice localitate, durata transportului fiind de o zi lucratoare. Mentionand in cererea de verificare la receptie, vei putea achita rambursul curierului dupa ce te asiguri de starea si calitatea piesei primite. De asemenea, te poti prezenta la punctul nostru de lucru din apropierea Bucurestiului pentru ridicarea pachetului.

Colegii nostri din departamentul tehnic iti stau la dispozitie si daca doresti ajutor la montaj, punandu-te in contact cu cel mai bun mecanic din localitatea ta. Serviciile oferite de acesta sunt efectuate la punctul tau de lucru, prin metode sigure si complete. Suna si afla detalii suplimentare!

Specificatii tehnice

Prinderea de blocul motor se realizeaza in 4 suruburi (acestea nu sunt incluse)
Distanta dintre gauri pe verticala este de 25 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala este de 45 mm
Lungimea flansei de la pompa pana la capatul levierului de 27 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura