Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor senilat Landini Trekker 95

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini Trekker 95
Cod produs
63KYDXTV-RE
Out Of stock
Descriere
Pentru a facilita alimentarea cu combustibil poti achizitiona aceasta pompa alimentare Landini Trekker 95 din oferta noastra. Aceasta este o varianta de succes folosita in inlocuirea originalului, datorita beneficiilor asociate. Principalele si cele mai importante sunt eficienta sporita si usurinta in exploatare, durata indelungata de functionare, dar si siguranta oferita in timpul lucrului. Pe langa toate acestea vei beneficia si de un pret avantajos in care este inclusa si garnitura de la prinderea de blocul motor.

Pompa alimentare Landini Trekker 95 - oportunitatea de a investi pe termen lung! Alege calitatea!

Fabricarea ei are loc in Europa, iar firma noastra se ocupa de comercializarea ei la nivel national, mentinand un stoc permanent aprovizionat. Contacteaza-ne daca ai nevoie de mai multe detalii despre aceasta piesa sau pentru identificarea necesara la achizitionarea celor noi.
In plus, iti oferim mereu consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor de care ai nevoie. Trebuie sa stii ca avem si o echipa de mecanici, priceputa si dornica sa te ajute sa ai un utilaj bine intretinut. Intreaba despre ea! Succesul tau este si succesul nostru!

Garantia pentru aceasta pompa de alimentare pentru tractor senilat Landini Trekker 95 iti va asigura un model nou in cazul unei situatii nefavorabile. Aceasta este valabila timp de 12 luni!

Pentru livrarea ei, ia legatura cu unul din consilierii nostri si comunica-i datele locatiei. Serviciile de curierat o vor lasa la domiciliul tau a doua zi lucratoare si vei achita rambursul dupa verificarea atenta a coletului.
Aceasta pompa alimentare Landini Trekker 95 comandata o poti ridica in aceeasi zi, de la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului.

Iti reamintim ca avem parteneriate cu mecanici si ateliere mobile din intreaga tara, cu care te putem pune in contact.
Astfel, la un acelasi apel catre noi, vei putea programa montajul pompei, dar si reviziile sau reparatiile complexe ce trebuie efectuate la utilaj.
Afla direct de la noi cum te putem ajuta!

Specificatii tehnice

Prinderea de blocul motor se realizeaza in 4 suruburi (acestea nu sunt incluse)
Distanta dintre gauri pe verticala este de 25 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala este de 45 mm
Lungimea flansei de la pompa pana la capatul levierului de 27 mm

Poti apela la unul dintre consultantii nostri tehnici ca sa verifici daca piesa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura