Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei transmisie Ford Mercon M2C 38C2 Texaco ATF Dexron II

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
FORD MERCON M2C 38C2 Texaco Dexron
Cod produs
M1DQYXVN-AT
Out Of stock
Descriere
Cu lubrifierea nu-i de gluma, rolul ei in functionarea mecanismelor utilajului tau fiind esential. Asigura-te ca oferi fiecarei componente lubrifiantul adecvat, pentru ca nu poti folosi chiar orice. Fiecare e cu rosturile si pretentiile ei. Acest ulei Ford Mercon M2C 38C2 Texaco este conceput pentru utilizarea in transmisii automate, dar si in alte zone care necesita un produs Dexron II D. Utilajul tau are nevoie de fluide calitative ca acesta, pentru performanta indelungata. Protejeaza eficient componentele lubrifiate si face fata cu brio si in conditii de temperatura scazuta, caci isi mentine proprietatile.

Nu esti sigur daca se potriveste? Intreaba-ne! Pentru ca este extrem de important sa alegi lubrifiantul potrivit, specialistii nostri sunt gata sa-ti sara in ajutor si sa te indrume catre cel mai bun produs adecvat nevoilor utilajului tau. Contacteaza-ne si fa-ti viata mai simpla!

Ulei FORD MERCON M2C 38C2 Texaco ATF Dexron II - lubrifiere impecabila pentru utilajul tau!
Acest ulei FORD MERCON M2C 38C2 Texaco este destinat transmisiilor automate, poate fi folosit si in servodirectii, directii asistate hidraulic, convertoare de cuplu sau ori de cate ori este necesar un produs Dexron II D. De asemenea, poate fi utilizat si ca un ulei hidraulic, intrucat acopera o gama larga de temperaturi. Ofera performante excelente in privinta proprietatilor de frecare, are stabilitate termo-oxidativa si protejeaza eficient impotriva uzurii si coroziunii. Tendinta de spumare este redusa, iar punctul de curgere este unul scazut.

Informatiile ajung la tine rapid!
Daca te simti inconjurat de bezna, te scoatem noi la lumina! Poti verifica daca produsul ales este potrivit utilajului tau sau, daca nu stii cum sa remediezi o defectiune, depistam impreuna cauza si remediul. Consultanta este gratuita! Suna-ne si afla mai multe despre intretinerea utilajelor tale! Vei avea doar de castigat.

Stim ca timpul tau este pretios, de aceea iti vom livra acest ulei FORD MERCON M2C 38C2 Texaco in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Daca ti-e la indemana, ne poti vizita si direct la sediul nostru, in apropierea Capitalei.

Recomandat pentru transmisii automate, servodirectii, directii asistate hidraulic, convertoare de cuplu sau ori de cate ori este necesar un produs DEXRON II D. Este de asemenea utilizat ca un ulei hidraulic, deoarece acopera o gama larga de temperaturi pentru diverse aplicatii in domeniul auto / marin si in industrie.
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura