Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior pentru buldoexcavator New Holland 575

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 575
Cod produs
JGA4KLO5-ES
Out Of stock
Descriere
Un antreprenor de succes se gandeste mereu la viitorul afacerii sale. Acesta are grija de utilajele pe care le detine pentru ca fara ajutorul acestora nu si-ar putea desfasura activitatea. Atunci cand vine vorba de functionalitatea buldoexcavatorului tau nu este de neglijat nici o piesa. O bucsa pivot inferior New Holland 575 poate parea initial o piesa banala, datorita dimensiunii mici pe care o are. Totusi, este un element extrem de important pentru sistemul de transmisie. Un avantaj este ca se potriveste si la modelul New Holland 575E. Aceasta bucsa este o piesa originala, ce va rezista cu brio celor mai aglomerate zile.

Lucrarile tale nu trebuie sa astepte! Te ajutam sa ai mereu utilajele gata de munca, pregatite sa dea randamentul pe care ti-l doresti. Este bine de stiut ca unul dintre secretele unui profit urias este volumul de munca ridicat. Apeleaza cu incredere la serviciile noastre si vei vedea ce usor este sa muncesti fara sa simti presiunea timpului. Faptul ca utilajele tale vor fi ferite de interventia mecanicului iti va scuti foate mult timp. De asemenea, nu ezita sa iei legatura cu noi pentru alegerea corespunzatoare a pieselor utilajelor tale.

Bucsa pivot inferior New Holland 575 este piesa pe care o astepti de atata timp!

Bucsa pivot inferior are un rol important in sistemul de transmisie al utilajului tau. Ea este responsabila cu preluarea sarcinii si a greutatii dintre punte si fuzeta si asigurarea mobilitatii necesare miscarii fuzetei. Aceasta se comporta ca un element de uzura, intrucat protejeaza locasul din trompa puntii.

Fie ca piesele tale s-au stricat, fie ca iti doresti sa inlocuiesti piesele vechi cu unele noi, mai performante, te ajutam sa faci cele mai bune alegeri. Apeleaza la serviciul nostru gratuit de consultanta si afla ce fel de piese se potrivesc utilajului tau! Vei beneficia de suport de la gasirea pieselor necesare, pana la partea de montaj a acestora. Echipa noastra este gata sa accepte provocarea de a te aseza in fata, pe drumul catre succes!

Pentru ca suntem profesionisti, iti oferim o bucsa pivot inferior pentru buldoexcavator New Holland 575 insotita de un certificat de garantie. Certificatul este valabil 6 luni de la achizitie si se regaseste in colet.

Contacteaza-ne! Pentru noi distanta nu este o problema! In 24-48 de ore vom trimite bucsa pivot inferior New Holland 575 direct la tine acasa. Totusi, daca esti prin Bucuresti, iti poti ridica personal produsul!

Recomandam ca montajul sa fie realizat de o persoana experimentata, care a mai asamblat astfel de piese. Pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj si intretinerea utilajului sunt de baza pentru a spori productivitatea. Acestea pot asigura o durata de exploatare mult mai mare decat cea acoperita de garantie. Bucsa recomandata de noi este potrivita pentru puntea din fata a utilajului tau.

Specificatii tehnice:

• Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura