Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set pivot inferior pentru buldoexcavator New Holland NH85TLB

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland NH85TLB
Cod produs
BG8P6TJ1-RE
Out Of stock
Descriere
Esti in cautarea unui set pivot inferior New Holland NH85TLB nou, puternic si performant? Uite ca l-ai gasit. Intrucat stim cat de pretios poate fi timpul, noi verificam constant stocurile. Avem tot ceea ce ii lipseste utilajului pe care il detii! Mii de piese de schimb, care mai de care, ce isi asteapta cu nerabdare momentul de glorie. Pentru ca au fost fabricate in cele mai bune conditii, intr-un cadru modern, ce respecta noile standarde, rezistenta pieselor noastre de schimb va fi pe masura asteptarilor tale. Acestea reprezinta acele ajutoare de nadejde ce nu ar trebui sa lipseasca din schema utilajului pe care il detii. Intra pe site-ul nostru pentru a face cunostinta cu acestea!

Buldoexcatorul este puntea de legatura dintre tine si visul pe care ti l-ai setat! Trecerea timpului si activitatile de zi cu zi isi pot pune amprenta asupra randamentului acestuia. Tocmai din acest motiv, trebuie sa fii precaut si responsabil. Evita aparitia unor situatii neplacute cu ajutorul unor revizii periodice. Mai mult, este indicat sa-i verifici si piesele inainte de inceperea programului de lucru. Nu poti sti niciodata de unde rasare o problema! Pentru recomandari si sugestii, scrie-ne sau contacteaza-ne telefonic! Raspundem prompt!

Set pivot inferior New Holland NH85TLB - o componenta de succes! Alege-o cu incredere intrucat vei avea doar de castigat!
Piesele de schimb - un complex de vitamine pentru utilaj! De la cea mai mica piesa de schimb, pana la cea mai mare, toate au fost inzestrate cu fel de fel de responsabilitati. Scopul lor vizeaza functionarea eficienta a utilajului. Astfel, un asemenea set pivot inferior New Holland NH85TLB are rolul de a prinde fuzeta de carcasa puntii, sporind siguranta in deplasare si precizia in manevrarea utilajului.

Performanta nu este imposibila! Apeleaza-ne cu incredere!
Suntem la curent cu tot ceea ce se intampla! Stim ce ii trebuie utilajului pe care il detii. Intrucat grija noastra pentru clienti este una aparte, alaturi de noi, serviciul de consultanta tehnica este gratuit. Cat despre beneficiile pe care ti le oferim, se numara:
• Identificarile rapide, concrete si sigure
• Solutiile personalizate in functie de modelul de utilaj pe care il detii
• Interventiile la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli
• Recomandari si sugestii in ceea ce priveste montajul

Garantie
Poti achizitiona aceasta piesa de schimb fara sa te gandesti de doua ori! Certificatul de garantie al acestui set pivot inferior pentru buldoexcavator New Holland NH85TLB este valabil 6 luni si vizeaza posibilele defectiuni din fabrica.

Livrare
Nu batem pasul pe loc! Stim cat de pretios poate fi timpul. Imediat ce tu ne contactezi telefonic sau completezi cererea noastra, ne apucam de pregatirea exemplara a coletului. Piesa de schimb comandata va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Lucram cu cel mai rapid serviciu de curierat! In cazul in care, timpul nu iti permite sa astepti, ne poti face o vizita la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului. Iti prezentam depozitul nostru, iar tu iti ridici personal piesa de care ai nevoie.

Montaj
Un montaj desavarsit din orice punct de vedere = o afacere prospera ce merge ca pe roate! Indiferent de usurinta cu care o piesa poate fi montata, alege sa apelezi la ajutorul specialistilor din domeniu. Sfatul acestora este sfant! In plus, utilajul tau iti va multumi!

Specificatii tehnice

Acest set pivot inferior este format din:

• Pivot
• Bucsa sferica
• Saiba conica
• Gresor
Trimite mesaj
Din Gura in Gura