Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set pivot inferior pentru buldoexcavator New Holland 575E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 575E
Cod produs
9VLFNHDX-RE
Out Of stock
Descriere
Cartea de vizita a acestui set pivot inferior New Holland 575E este impecabila - produs original Carraro, de calitate, performant, nerabdator sa demonstreze de ce este capabil! Atunci cand esti in cautarea unor piese de schimb pentru utilajul, trebuie sa le alegi pe cele mai bune. Diferentele vor fi vizibile inca de la prima activitate! Pentru ca stim cat iti doresti ca utilajul tau sa faca performanta, zi de zi, avem o colectie impresionanta de piese de schimb originale si fara compromisuri. Fabricate in cele mai bune conditii, intr-un cadru modern, ce respecta noile standarde, acestea iti promit rezistenta temeinica la exploatare intensa. Nu mai face rabat de la calitate!

Drumul catre succes este lung si anevoios! De cele mai multe ori, te incearca dorinta de a renunta la tot. Nu le mai permite problemelor sa-si puna amprenta asupra starii tale de spirit. Munceste cu pasiune, ambitie si perseverenta pentru a ajunge acolo unde iti doresti. Este important sa tii minte ca ne poti apela, cu incredere, ori de cate ori simti ca este necesar. Suntem pregatiti sa te sfatuim asa cum stim mai bine. Te vom ajuta sa identifici solutia eficienta si rapida de care ai nevoie. Ai parte de suportul nostru, pe tot parcursul activitatilor tale!

Set pivot inferior New Holland 575E - la un click distanta! Calitatea sa superioara nu poate fi contestata!
Oh, cele mai bune prietene ale utilajului! Piesele de schimb au fost gandite din punct de vedere al unei strategii, prevenind aparitia anumitor probleme ce ar putea sa incetineasca modul de lucru al utilajului. Un astfel de set pivot inferior New Holland 575E are responsabilitatea de a spori siguranta in deplasare si precizia in manevrarea utilajului, prinzand fuzeta de carcasa puntii. Se monteaza la puntea din fata!

Consultanta tehnica gratuita - un singur apel/ mesaj!
Tinem la tine si la utilajul pe care il detii! Prin intermediul serviciului gratuit de consultanta tehnica, ai parte de suportul nostru, oricand si oriunde. Alaturi de noi, vei avea parte de beneficii la care nici macar nu te-ai gandit:
• Identificari rapide si sigure
• Solutii personalizate in functie de masinaria pe care o detii
• Interventii la fata locului indiferent in ce parte a tarii te afli
• Recomandari si sugestii cu privirea la mentinerea utilajului pe care il detii

Garantie
In cazul in care un astfel de set pivot inferior pentru buldoexcavator New Holland 575E se confrunta cu o defectiune din fabrica, stai fara grija. Acesta dispune de un certificat de garantie, valabil 6 luni. Rar ne-am confruntat cu asemenea situatii, dar este important sa cunosti toate detaliile.

Livrare
Stim cat esti de nerabdator ca utilajul tau sa functioneze la capacitate maxima! Avem o veste buna! Piesa de schimb comandata va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Tu doar trebuie sa ne contactezi telefonic la unul dintre numerele de telefon afisate pe site sau sa completezi cererea noastra. De asemenea, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului.

Montaj
Atunci cand vine vorba de montarea unor piese de schimb, alege sa apelezi doar la ajutorul profesionistilor din domeniu! Acestia vor avea grija ca montajul sa fie unul ca la carte. Ai nevoie de o recomandare? Scrie-ne! Cunoastem noi o echipa de mecanici faina!

Specificatii tehnice

Acest set pivot inferior este format din:

• Pivot
• Bucsa sferica
• Saiba conica
• Gresor
Trimite mesaj
Din Gura in Gura