Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot inferior pentru buldoexcavator New Holland 575E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 575E
Out Of stock
Descriere
Pivotul inferior pentru buldoexcavatorul New Holland 575E este o piesa originala, al carei raport excelent pret/ calitate o recomanda ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau.

Te-ai saturat de componente care cedeaza dupa doar cateva utilizari? Noi iti propunem spre vanzare acest pivot de calitate, care garanteaza buna functionare a buldoexcavatorului, pentru o vreme indelungata.

Pivotul se afla in stoc, si poate fi comandat ca reper individual sau ca parte din kitul complet de pivoti:
•pivot inferior + pivot superior + bucsa sferica pivot inferior + bucsa cilindrica pivot superior + saibe conice

Specificatii tehnice:
•distanta dintre centrele gaurilor este de 65mm
•inaltimea totala este de 57-58mm
•diametrul la bucsa este de 28mm

Rolul piesei este de a prinde fuzeta de carcasa puntii.

Atunci cand puntea utilajului necesita reparatii, sugestia noastra este sa alegi doar produse originale.

Daca doresti asistenta la verificarea compatibilitatii componentelor care te intereseaza, cu utilajul, apeleaza cu incredere la unul dintre consilierii tehnici ai firmei!

Cauti un atelier specializat, unde sa poti monta pivotul, fara probleme?

Dispunem de un atelier mobil care poate efectua lucrarea la punctul de lucru al buldoexcavatorului. Mecanicii colaboratori ai firmei, specializati in reparatii motoare utilaje, pot verifica starea echipamentului si pot lua toate masurile pentru ca acesta sa devina functional cat mai curand. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Pivotii care functioneaza corect cresc siguranta in deplasare si precizia in manevrarea vehiculului. Un set nou de pivoti va prelungi durata de viata a capetelor de bara, prin lipsa socurilor si a jocurilor din articulatia de directie. De asemenea, pentru a mentine anvelopele intr-o stare buna, pentru mai mult timp, unghiul acestora de rulare trebuie sa fie optim.
Daca pivotii buldoexcavatorului sunt uzati, suna-ne acum pentru o oferta cat mai buna!
Livram pivotul inferior in toate zonele tarii, in cel mai scurt timp, prin curierat rapid. Ai posibilitatea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita rambursul. Daca preferi sa ridici piesa de la sediul nostru, te asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: 2IFZTAQM-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura