Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior pentru tractor New Holland T4.85LP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland T4.85LP
Cod produs
CH2ON9XE-ES
Out Of stock
Descriere
Nu mai pierde timpul si comanda acum o bucsa pivot inferior New Holland T4.85LP la un pret de nerefuzat! Aceasta face parte din categroia de piese premium, ce se bucura de un mare succes in randul antreprenorilor. Orice afacerist se gandeste constant la viitorul business-ului sau. De aceea, se orienteaza catre piese rezistente, cu o durata mare de utilizare. Utilajele tale au nevoie ca tu sa iei cele mai bune decizii pentru ele. Deoarece sunt acele ajutoare de nadejde alaturi de care lucrezi, acestea au nevoie de o intretinere adecvata.

Nu neglija schimbul pieselor uzate si nici verificarea lor periodica! Aceste doua etape sunt foarte importante pentru a evita multe situatii neplacute. Te ajutam sa economisesti foarte mult timp, oferindu-ti ceea ce ai nevoie pentru a-ti tine utilajele pe teren. Intra si tu pe platforma noastra online si profita de cele mai bune oferte. Piesele originale pe care ti le punem la dispozitie au fost apreciate de-a lungul timpului de multi specialisti din domeniul tehnic. Contacteaza-ne pentru mai multe informatii atat despre produsele noastre, cat si despre serviciile pe care ti le oferim!

Bucsa pivot inferior New Holland T4.85LP este piesa de calitate pentru care sa optezi de fiecare data!

O bucsa are o importanta mai mare decat ai crede in functionarea utilajului tau. Rolul bucsei pivot inferior este de a prelua sarcina si greutatea dintre punte si fuzeta si de a asigura mobilitatea necesara miscarii fuzetei. Aceasta este cea care protejeaza locasul din trompa puntii, fiind o piesa de uzura.

Nu ezita sa soliciti ajutor atunci cand ai nevoie! Suntem alaturi de tine nu doar cu piese, ci si cu o echipa competenta sa iti rezolve problemele. Contacteaza-ne prin serviciul gratuit de consultanta si iti vom respunde la orice intrebare! Impreuna gasim mereu cele mai bune rezolvari, ba chiar mai mult! Ne ocupam de ele tot noi, in timp ce tu te poti concentra la afacerea ta.

Bucsa pivot inferior pentru tractor New Holland T4.85LP dispune de un certificat de garantie, valabil 6 luni de la data cumpararii acesteia. Vei intra in posesia acesteia odata cu primirea piesei, in acelasi colet!

Contacteaza-ne! Nimic nu este mai simplu decat sa intri in posesia unei bucsa pivot inferior New Holland T4.85LP rezistenta. Daca esti departe de sediul nostru, ti-o putem trimite in 24-48 de ore, indiferent unde te-ai afla!

Pentru o durabilitate cat mai mare a pieselor tale, recomandam sa te asiguri ca montajul acestora a fost efectuat corect. Un specialist este cel mai in masura sa rezolve aceasta problema! Bucsa recomandata de noi este potrivita pentru puntea din fata a utilajului tau.

Specificatii tehnice:

• Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura