Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set pivot inferior pentru tractor New Holland T4.100LP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland T4.100LP
Cod produs
1W2OB6V8-RE
Out Of stock
Descriere
Acest set pivot inferior New Holland T4.100LP nu se dezice! Calitatea sa superioara te va convinge ca este ceea ce trebuie. Proaspat sosit in depozitul nostru, acest set isi asteapta cu nerabdare momentul de glorie. Atunci cand vorbim despre o componenta originala Carraro, gandul ne zboara instant la ideea de performanta. Ei bine, asa este! Setul nostru este pus pe fapte mari. Ii va fi alaturi utilajului, pe termen lung, ajutandu-l sa devina cel mai bun. Nu-ti mai irosi timpul, banii si energia, optand pentru piese de schimb la o calitate inferioara. Alege-le pe cele mai bune si apuca-te de treaba! Diferentele se vor simti inca de la prima activitate!

Tractorul tau impunator si masiv! Stalpul de sustinere al afacerii tale, acesta se dedica, zi de zi, activitatilor la care este supus. Motiv pentru care, trebuie sa ai grija de starea acestuia de sanatate! Programeaza revizii periodice si verifica-i piesele inainte de inceperea programului de lucru. Astfel, vei fi cu un pas inaintea tuturor situatiilor neplacute ce vor sa-ti puna bete in roate. Daca ai nelamuriri cu privire la o anumita piesa de schimb/ situatie, nu ezita sa ne contactezi. Ai parte de suportul nostru, pe tot parcursul activitatilor tale!

Set pivot inferior New Holland T4.100LP - mandru, puternic si rezistent! Cere acum o oferta!
Cine sunt piesele de schimb? Cele mai bune prietene ale utilajului! Prezente la datorie, acestea vor face tot posibilul ca acesta sa functioneze la capacitate maxima, zi de zi. De la cea mai mica, pana la cea mai mare piesa, toate au fost inzestrate cu responsabilitati semnificative. Un astfel de set pivot inferior New Holland T4.100LP are rolul de a prinde fuzeta de carcasa puntii, sporind siguranta in deplasare si precizia in manevrarea utilajului. Se monteaza la puntea din fata!

Poti conta pe ajutorul nostru, oricand si oriunde!
Parteneriatele de succes s-au cladit datorita comunicarii eficiente si transparente! Noi am infiintat serviciul gratuit de consultanta tehnica pentru a le fi alaturi tuturor clientilor nostri. Prin intermediul acestuia, iti oferim o serie de beneficii la care nici macar nu te-ai gandit:
• Identificari rapide si sigure
• Solutii personalizate in functie de masinaria pe care o detii
• Interventii la fata locului indiferent in ce parte a tarii te afli
• Recomandari si sugestii cu privirea la mentinerea utilajului pe care il detii

Garantie
Actele la control! Certificatul de garantie al acestui set pivot inferior pentru tractor New Holland T4.100LP este valabil 6 luni. In cazul in care piesa se confrunta cu o defectiune din fabrica, apeleaza la garantia sa.

Livrare
Pentru a comanda o piesa de schimb sau mai multe, contacteaza-ne, fie telefonic, fie printr-un mesaj, sau completeaza cererea noastra. Intrucat lucram cu cei mai buni curieri, comanda va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Daca timpul nu iti permite sa astepti, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului. Piesele noastre de schimb te asteapta nerabdatoare!

Montaj
Un montaj ca la carte iti garanteaza activitati duse la bun sfarsit cu brio! Ce se intampla atunci cand nu apelezi la o echipa de profesionisti? Ei bine, piesele de schimb se pot confrunta cu deteriorari premature. Daca ai nevoie de o recomandare, noi iti vom face cunostinta cu o echipa de mecanici faina.

Specificatii tehnice

Acest set pivot inferior este format din:

• Pivot
• Bucsa sferica
• Saiba conica
• Gresor
Trimite mesaj
Din Gura in Gura