Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot inferior pentru tractor New Holland 7610S

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 7610S
Out Of stock
Descriere
Pivotul inferior pentru tractorul New Holland 7610S este o piesa originala, care se livreaza imediat din stoc, ca reper individual sau ca parte din kitul complet de pivoti:
•pivot inferior + pivot superior + bucsa sferica pivot inferior + bucsa cilindrica pivot superior + saibe conice.

Produsul are un raport pret/ calitate excelent iar rezistenta sporita la uzura garanteaza buna functionare a utilajului dumneavoastra, pentru o vreme indelungata.

Livram pivotul nou in baza unei comenzi. Pentru a plasa o comanda aveti doua optiuni:
-apel telefonic
-completarea formularului de pe site
Inainte de a comanda, puteti verifica compatibilitatea componentelor care va intereseaza, cu tractorul, cu ajutorul unuia dintre consilierii tehnici ai firmei.

Piesa beneficiaza de o garantie valabila 12 luni, de la momentul achizitiei; garantia ramane intacta in conditii de instalare corecta a pivotului.
Daca aveti nevoie de asistenta la montarea noilor componente, venim in intampinarea dumneavoastra cu serviciul de asistenta tehnica mobila al firmei - mecanicii nostri colaboratori pot efectua reparatiile necesare, intr-un interval de timp optim de la solicitare, la punctul de lucru al tractorului.

Pentru detalii va rugam sa va adresati departamentului nostru tehnic!
Atunci cand faceti lucrari de reparatie la puntea utilajului, recomandarea noastra este sa achizitionati doar piese de origine controlata. Oricare ar fi cerintele dumneavoastra de moment, impreuna vom gasi cea mai buna solutie.

Specificatii:
•distanta dintre centrele gaurilor este de 65mm
•inaltimea totala este de 57-58mm
•diametrul la bucsa este de 28mm

Pivotii care functioneaza corespunzator cresc siguranta in deplasare si precizia in manevrarea vehiculului. Un set nou de pivoti va prelungi durata de viata a capetelor de bara, prin lipsa jocurilor din articulatia de directie. De asemenea, unghiul corect de rulare va extinde si durata de exploatare a anvelopelor.

Produsul ajunge in cel mai scurt timp, in toate zonele tarii, prin curierat rapid. Metoda de plata este ramburs si aveti posibilitatea de a deschide coletul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica piesa direct de la sediul nostru, va asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: 8F9Z1A6S-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura