Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior pentru tractor New Holland 4130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 4130
Cod produs
VX3K5786-ES
Out Of stock
Descriere
Acum este momentul pentru a incerca o bucsa pivot inferior New Holland 4130 noua. Aceasta este responsabila cu buna functionare a sistemului de transmisie, avand un rol bine stabilit. Iti recomandam sa nu o neglijezi si sa o inlocuiesti la timp, de cate ori necesita acest lucru. Partea buna la aceasta bucsa pe care ti-o oferim noi este faptul ca are o durata de exploatare mai mare decat produsele concurente. Astfel, te vei putea bucura mai mult de avantajele sale. Unul dintre ele este faptul ca se potriveste si la modelele: New Holland 4130N, New Holland 4130NO.

Ne pasa de clientii nostri si facem tot posibilul sa ii sustinem in provocarile care apar. De aceea, actualizam stocurile constant, astfel incat acestia sa poata gasi oricand toate piesele de care au nevoie. In catalogul nostru online gasesti doar piese originale, special concepute pentru aceste masinarii. Alaturi de noi, munca ta va deveni mai usoara. Cum? Prin faptul ca ne ocupam pana la cel mai mic detaliu de schimbul pieselor tale. De la alegerea celei potrivite, la livrare si la montajul acesteia. Mecanicii nostri colaboratori sunt gata sa iti solutioneze problemele cat mai rapid.

Bucsa pivot inferior New Holland 4130 este o piesa pe care te poti baza!

Rolul bucsei pivot inferior este de a prelua sarcina si greutatea dintre punte si fuzeta si de a asigura mobilitatea necesara miscarii fuzetei. O bucsa pivot inferior are o importanta mai mare decat ai crede in functionarea utilajului tau.  Aceasta este cea care protejeaza locasul din trompa puntii, fiind o piesa de uzura.

Daca vrei sa te asiguri ca piesa pe care ai pus ochii este alegerea potrivita pentru nevoile tale, apleleaza cu incredere la serviciul nostru de consultanta, este gratuit! Nu ai nici un motiv sa risti, pentru ca orice risc costa timp si mai ales, bani. Echipa noastra de specialisti va identifica piesele perfecte pentru utilajele tale si te vor indruma in asa fel incat sa minimizezi orice defectiune.

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie cat mai placuta! De aceea, pentru aceasta bucsa pivot inferior pentru tractor New Holland 4130 beneficiezi de garantie, valabila 6 luni. O vei gasi in colet, alaturi de factura.

Contacteaza-ne! Vei primi aceasta bucsa pivot inferior New Holland 4130 mult mai repede decat ai crede! Serviciul rapid de curierat iti va aduce acesta piesa in 24-48 de ore exact acolo unde ai nevoie de ea.

Recomandam ca montajul sa fie realizat de o persoana experimentata, care a mai asamblat astfel de piese. Pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj si intretinerea utilajului sunt de baza pentru a spori productivitatea. Acestea pot asigura o durata de exploatare mult mai mare decat cea acoperita de garantie. Bucsa recomandata de noi este potrivita pentru puntea din fata a utilajului tau.

Specificatii tehnice:
• Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura