Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set pivot inferior pentru tractor New Holland 4830

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 4830
Cod produs
ASC3QB71-RE
Out Of stock
Descriere
Esti in cautarea unor piese de schimb puternice si performante? Avem aici un produs original Carraro, ce abia asteapta sa demonstreze de ce este capabil. Un astfel de set pivot inferior New Holland 4830 reprezinta cea mai buna alegere pentru utilajul pe care il detii. Alegerile pe care le faci pentru utilajul tau vor influenta succesul afacerii tale. Tocmai din acest motiv, sfatul nostru este sa te orientezi doar catre acele piese de schimb ce promit performanta la nivel inalt. Nu mai face rabat de la calitate! Ofera-i utilajului tau oportunitatea de a se face remarcat gratie fortei de care va da dovada. Te asteptam pe site-ul nostru cu mii de piese de schimb!

Acest set pivot inferior este perfect compatibil si cu modelele de tractoare New Holland 4830N si 4830O.

Dupa cum bine stii, piesele de schimb au nevoie de o intretinere corespunzatoare. Acelasi lucru il recomanda si producatorul odata cu achizitionarea acestora. Lucrurile sunt simple! Ai grija de starea de sanatate a pieselor de schimb, iar acestea vor rezista temeinic in timp. Este indicat sa le verifici, cu atentie, inainte de inceperea programului de lucru. Evita aparitia situatiilor neplacute! Daca ai nelamuriri cu privire la o anumita situatie neplacuta, nu ezita sa ne contactezi. Stii unde ne poti gasi!

Set pivot inferior New Holland 4830 - alegerea inspirata pe care nu o poti rata! Calitatea face diferenta!
Piesele de schimb - un complex de vitamine pentru utilaj! De la cea mai mica piesa de schimb, pana la cea mai mare, toate au fost inzestrate cu fel de fel de responsabilitati. Scopul lor vizeaza functionarea eficienta a utilajului. Astfel, un asemenea set pivot inferior New Holland 4830 are rolul de a prinde fuzeta de carcasa puntii, sporind siguranta in deplasare si precizia in manevrarea utilajului.

Performanta nu este imposibila! Apeleaza-ne cu incredere!
Suntem la curent cu tot ceea ce se intampla! Stim ce ii trebuie utilajului pe care il detii. Intrucat grija noastra pentru clienti este una aparte, alaturi de noi, serviciul de consultanta tehnica este gratuit. Cat despre beneficiile pe care ti le oferim, se numara:
• Identificarile rapide, concrete si sigure
• Solutiile personalizate in functie de modelul de utilaj pe care il detii
• Interventiile la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli
• Recomandari si sugestii in ceea ce priveste montajul

Garantie
Poti achizitiona aceasta piesa de schimb fara sa te gandesti de doua ori! Certificatul de garantie al acestui set pivot inferior pentru tractor New Holland 4830 este valabil 6 luni si vizeaza posibilele defectiuni din fabrica.

Livrare
Nu batem pasul pe loc! Stim cat de pretios poate fi timpul. Imediat ce tu ne contactezi telefonic sau completezi cererea noastra, ne apucam de pregatirea exemplara a coletului. Piesa de schimb comandata va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Lucram cu cel mai rapid serviciu de curierat! In cazul in care, timpul nu iti permite sa astepti, ne poti face o vizita la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului. Iti prezentam depozitul nostru, iar tu iti ridici personal piesa de care ai nevoie.

Montaj
Un montaj desavarsit din orice punct de vedere = o afacere prospera ce merge ca pe roate! Indiferent de usurinta cu care o piesa poate fi montata, alege sa apelezi la ajutorul specialistilor din domeniu. Sfatul acestora este sfant! In plus, utilajul tau iti va multumi!

Specificatii tehnice

Acest set pivot inferior este format din:

• Pivot
• Bucsa sferica
• Saiba conica
• Gresor
Trimite mesaj
Din Gura in Gura