Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set pivot inferior pentru tractor New Holland T4.95LP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland T4.95LP
Cod produs
U89QNSRX-RE
Out Of stock
Descriere
Cautarile tale au luat sfarsit! Un asemenea set pivot inferior New Holland T4.95LP te asteapta nerabdator pe unul dintre rafturile noastre. Puternic, performant si curajos, acesta provine dintr-un atelier de productie recunoscut pentru diversitate. Mai mult, da dovada de o calitate la nivel inalt, fiind un produs original Carraro. Iti dai seama ce reputatie are acest set? Orientat exclusiv catre succes, acesta va rezista temeinic la exploatare intensa. Pentru a fi cel mai bun, utilajul tau are nevoie de prezenta unor piese de schimb pe care sa se poata baza, oricand si oriunde. Iar ale noastre indeplinesc acest criteriu! Nu mai sta pe ganduri si arunca o privire pe site-ul nostru!

Atunci cand trebuie sa alegi pentru utilajul tau, sfatul nostru este sa te orientezi catre acele piese de schimb ce promit performanta. Totul incepe si se termina cu piesele sale! Acestea sunt cele care ii confera puterea si energia de care are nevoie pentru a trece cu brio de orice provocare/ obstacol. Cat despre noi, te vom ajuta asa cum stim mai bine. Daca ai nevoie de o parere, stii unde ne poti gasi. Suntem, in permanenta, conectati nevoilor tale! In plus, muncim, zi de zi, cu pasiune si perseverenta pentru a ne imbunatati serviciile.

Set pivot inferior New Holland T4.95LP - te va aduce cu un pas mai aproape de succes! Alege-l cu incredere!
Cine sunt piesele de schimb? Cele mai bune prietene ale utilajului! Prezente la datorie, acestea vor face tot posibilul ca acesta sa functioneze la capacitate maxima, zi de zi. De la cea mai mica, pana la cea mai mare piesa, toate au fost inzestrate cu responsabilitati semnificative. Un astfel de set pivot inferior New Holland T4.95LP are rolul de a prinde fuzeta de carcasa puntii, sporind siguranta in deplasare si precizia in manevrarea utilajului. Se monteaza la puntea din fata!

Poti conta pe ajutorul nostru, oricand si oriunde!
Parteneriatele de succes s-au cladit datorita comunicarii eficiente si transparente! Noi am infiintat serviciul gratuit de consultanta tehnica pentru a le fi alaturi tuturor clientilor nostri. Prin intermediul acestuia, iti oferim o serie de beneficii la care nici macar nu te-ai gandit:
• Identificari rapide si sigure
• Solutii personalizate in functie de masinaria pe care o detii
• Interventii la fata locului indiferent in ce parte a tarii te afli
• Recomandari si sugestii cu privirea la mentinerea utilajului pe care il detii

Garantie
Actele la control! Certificatul de garantie al acestui set pivot inferior pentru tractor New Holland T4.95LP este valabil 6 luni. In cazul in care piesa se confrunta cu o defectiune din fabrica, apeleaza la garantia sa.

Livrare
Pentru a comanda o piesa de schimb sau mai multe, contacteaza-ne, fie telefonic, fie printr-un mesaj, sau completeaza cererea noastra. Intrucat lucram cu cei mai buni curieri, comanda va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Daca timpul nu iti permite sa astepti, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului. Piesele noastre de schimb te asteapta nerabdatoare!

Montaj
Un montaj ca la carte iti garanteaza activitati duse la bun sfarsit cu brio! Ce se intampla atunci cand nu apelezi la o echipa de profesionisti? Ei bine, piesele de schimb se pot confrunta cu deteriorari premature. Daca ai nevoie de o recomandare, noi iti vom face cunostinta cu o echipa de mecanici faina.

Specificatii tehnice

Acest set pivot inferior este format din:

• Pivot
• Bucsa sferica
• Saiba conica
• Gresor
Trimite mesaj
Din Gura in Gura