Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru tractor New Holland T4.95LP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor New Holland T4.95LP
Cod produs
AVXW5SFH-AS
Out Of stock
Descriere
Acest pinion planetar New Holland T4.95LP este recomandarea brandului de renume Carraro si implicit a devenit si recomandarea noastra! Acesta este un element de transmisie prelucrat special pentru a suporta chiar si cele mai dificile zile de munca! Pinionul reductor este o piesa originala care garanteaza exploatare indelungata fara riscul intreruperilor in munca! A fost conceput in cadrul celor mai performante ateliere si realizat din materiale prime!
Industria in care activezi este un val vartej de informatii, situatii si decizii pe care te vezi nevoit sa le iei! Important este sa le iei la timpul potrivit si sa fii deschis informatiilor de actualitate pentru a le lua pe cele mai bune! Noi oferim consultanta gratuita tuturor celor care isi doresc sa se autodepaseasca si sa faca din activitatea lor o opera de arta! Daca ne vei urma sfaturile, vei face cunostinta cu performanta la care ai visat!

Adauga o doza de noutate cu acest pinion planetar New Holland T4.95LP utilajului tau!
Calitatea si originalitatea cu care acest pinion planetar New Holland T4.95LP a fost inzestrat nu determina decat indeplinirea rolului sau in cea mai profi maniera! Conceput dintr-un metal tratat termic pentru rezistenta sporita la uzura, acest accesoriu asigura transferul cuplului de la planetara la coroana transmisiei finale. Este o piesa de rezistenta pentru gruparea mecanica din care face parte!

Afla toate noutatile acestei industrii!
Cea mai bine pregatita echipa de agenti iti va fi alaturi din prima clipa si iti vor aduce cele mai pertinente informatii dupa care sa te ghidezi! Serviciul de consultanta a fost infiintat pentru a ne apropia de clientii nostri si pentru a le veni in ajutor! Cele mai noi tendinte din lumea tehnica iti vor fi aduse la cunostinta! Dar mai intai de toate, ne vom asigura ca faci selectia compatibila a piesei! UUlterior iti vom raspunde fiecarei intrebari si iti vom livra orice sfat care sa te ajute sa evoluezi!

Atunci cand faci o investitie, este absolut firesc sa ai o anumita garantie. Investeste cu incredere in acest pinion planetar pentru tractor New Holland T4.95LP caci vine la pachet cu o garantie de 6 luni. Garantie ce este stipulata in certificatul produsului!

Stim ce pierdere inseamna o zi irosita in acest domeniu! Atunci hai sa punem lucrurile in miscare! Tu apeleaza-ne sau completeaza cererea d epe site, iar noi demaram procedurile necesare expedierii! Acest pinion planetar New Holland T4.95LP iti va ’’bate la usa’’ in doar 24 de ore!

Calitatea superioara a acestui pinion ar putea fi compromisa numai si numai de un montaj deficitar! O manopera realizata superficial te va costa timpul, banii si energia! Totul in cantitati duble! De aceea este imperios necesar sa optezi pentru un montaj profesional in cadrul atelierelor de specialitate! O persoana experimentata in asamblarea transmisiilor finale va face magie cu piesa ta!

Specificatii tehnice

• Diametru interior 42.5mm
• Diametru exterior 77mm
• Inaltime 30mm
• 23 de dinti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura