Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru buldoexcavator New Holland LB115

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
New Holland LB115 LB115.B
Descriere
Pinionul planetar pentru buldoexcavatoarele New Holland LB115 si LB115.B este o piesa originala, pe care o gasesti acum in oferta noastra la un pret foarte avantajos.

Produsul se afla in stoc.

Pinionul satelitar vine insotit de factura si certificatul de garantie, valabil 12 luni, de la momentul achizitiei.

Specificatii tehnice:
-Numar dinti: 31

Pinionul, in ansamblu de 3 piese identice, face parte din transmisia finala, preluand cuplul de la planetara, pe care il transmite, mai departe, catre coroana butucului.

Pentru a beneficia de o reparatie care dureaza, recomandarea noastra este sa inlocuiesti si rulmentii care asigura rotirea optima a pieselor.

Pentru remedierea sigura si rapida a tuturor problemelor care tin de utilaj, iti punem la dispozitie una dintre echipele de service mobil ale firmei. Mecanicii nostri colaboratori pot efectua lucrarea la punctul de lucru al buldoexcavatorului, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Livram pinionul planetar oriunde pe teritoriul Romaniei, in cel mai scurt timp, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica piesa direct de la sediul firmei, te asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: MCKY2NPV-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura