Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru incarcator frontal New Holland W80TC

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland W80TC
Cod produs
XBTJLDKM-RA
Out Of stock
Descriere
Bine ai venit la intalnirea cu acest pinion planetar New Holland W80TC! Stim deja ca esti interesat ca utilajul tau sa ruleze optim pentru mult timp, stim si ca vrei sa investesti in calitatea pieselor de schimb, pentru ca stim cat de importanta e munca ta pentru tine. Respectul nostru pentru tine este oglindit in calitatea de necontestat a pieselor pe care ti le furnizam, dar si in serviciile conexe pe care le oferim, de consultanta de specialitate, livrarea rapida si garantiile prezente. Pentru ca esti important pentru noi!
Iti prezentam, asadar, acest pinion cu caracteristici impresionante, intre care enumeram durabilitatea, pretul si usurinta la montaj. Iti recomandam cu caldura acest pinion planetar pentru incarcator frontal New Holland W80TC. Poti sa fii sigur ca alaturi de noi vei gasi cele mai bune produse, la cele mai bune preturi, compatibilitate perfecta cu utilajul tau, de o rezistenta incredibila.

Ai incredere in noi, se vor vedea rezultatele!
Deteriorarea danturii ca urmare a suprasarcinii sau a lubrifierii insuficiente este una din cauzele ce pot duce la necesitatea inlocuirii pinioanelor, asa ca iti recomandam sa fii atent la aceste detalii.
El este realizat din metal, fiind supus unui tratament termic pentru a-i conferi o rezistenta crescuta.
Montajul acestui pinion planetar New Holland W80TC trebuie sa fie realizat in ansamblu de trei piese si va functiona ca piesa de legatura intre capul planetarei si coroana reductorului.

Consiliat, asigurat!
Depozitul nostru este un fel de Arca lui Noe a pieselor de schimb. Ori gasesti piese pe stoc, pentru orice categorie de utilaj. Ori le putem aduce, atata vreme cat sunt fabricate, indiferent din ce parte a lumii. Pretuim foarte mult felul in care se realizeaza identificarea pieselor, asa ca alaturi de noi vei avea garantia ca primesti piese perfect compatibile utilajului pe care il conduci! Intalnirea cu noi iti poate aduce rezultate concrete in activitatea pe care o intreprinzi!

Acest pinion planetar New Holland W80TC vine in compania unui certificat de garantie, astfel ca tu esti asigurat inca de la achizitia lui. Mai mult, ai o garantie extinsa pentru 6 luni pentru orice posibil defect de fabricatie. Alaturi de noi esti mereu informat si fara griji!

Comanda fara griji acest pinion planetar New Holland W80TC - este o piesa de referinta si de incredere! Ca toate celelalte mii de piese ce te asteapta cuminti in depozitul nostru! Te vei bucura sa afli ca o intreaga echipa de consultanta iti sta la dispozitie, oferindu-ti suportul tehnic de care ai nevoie.
Poti apela oricare dintre numerele de telefon afisate. Poti, de asemenea, sa depui o cerere accesand produsul de pe site. Noi vom ajunge la tine, oriunde te-ai afla! Trimitem coletele oriunde in tara, in cel mai scurt timp. Sau vino chiar tu sa ridici pachetul din depozitul nostru.

Inima utilajului tau bate dupa cum ii canta mecanicul! Da, cam atat de mult influenteaza montajul functionarea utilajului! Nu e de mirare ca o piesa de schimb care a fost montata cu stiinta poate sa traiasca mai mult si sa fie de doua ori mai eficienta! Opteaza pentru un montaj complet si lasa-te doar in grija unor profesionisti cu experienta!

Specificatii tehnice

• Diametru interior 50mm
• Grosime ( inaltime ) 40.5mm
• 23 de dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura