Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru buldoexcavator New Holland B90BLR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B90BLR
Cod produs
8JBYQDXK-AS
Out Of stock
Descriere
Oricat de frumoasa ar fi activitatea ta, exista momente in care te vezi nevoit sa faci fata unor situatii limita! Acest pinion planetar New Holland B90BLR este un ajutor pentru cei care vor sa previna intreruperile in munca! Este un accesoriu imperios necesar sistemului de transmisie care dispune de calitate extra gratie producatorului Carraro! Acum este disponibil pe stoc in permanenta si pregatit in orice moment de expediere!
Excelenta nu este o abilitate, ci o atitudine. O atitudine pe care o vei dobandi rapid atata timp cat vei fi in preajma noastra! Atata timp cat alegi sa tii cont de indrumarile si sugestiile expertilor! Te asteapta o experienta profitabila alaturi de noi! Cele mai calitative produse si cele mai moderne servicii vor face din activitatea ta un exemplu al eficientei! Este momentul sa cunosti performanta la cote maxime!

Acest pinion planetar New Holland B90BLR dispune de exploatare indelungata!
Caci asta se intampla acolo unde calitatea patrunde! Rolul unei piese este bine stabilit, insa maniera in care este indeplinit face diferenta! In ceea ce priveste acest pinion planetar New Holland B90BLR nu este cazul sa iti faci griji! Este o piesa prelucrata din metal tratat termic pentru a se opune coroziunii! El se va integra la fix in sistemul de transmisie al utilajului si va asigura transferul cuplului de la planetara la coroana transmisiei finale.

Informatia naste performanta!
Crede-ne pe cuvant! Acolo unde informatia patrunde, lucruri marete se infaptuiesc! Pentru ca orice domeniu cunoaste o evolutie vizibila prin prisma dezvoltarii tehnologiei! Acest fapt este valabil si in cazul acestei industrii! Din acest considerent, am infiintat serviciul gratuit de consultanta care sa iti puna la dispozitie cele mai fresh informatii! Alaturi de consultantii nostri pasionati vei sti sigur ca ai ales piesa ideala! Poti beneficia chiar de un plan doar al tau pe care sa-l urmezi cu strictete pentru sporirea productivitatii!

Fiecare produs dispune de un certificat de garantie! Acest pinion planetar pentru buldoexcavator New Holland B90BLR beneficiaza de garantie timp de 6 luni pentru eventualele defectiuni din fabrica! Alaturi de noi, totul se desfasoara in siguranta!

Nu vrei sa mai bati pasul pe loc si iti doresti sa iti reiei activitatea in cel mai scurt timp? Ne grabim cu expedierea produsului! Acest pinion planetar New Holland B90BLR va ajunge la tine in numai 24 de ore indiferent de locatia ta! Trebuie doar sa ne suni sau sa aplici pe site si demaram procedurile necesare!

Un montaj profesional se va remarca de la o posta! Doar atunci vei fi sigur ca piesa aleasa isi poate dovedi calitatea pe termen lung! Noi iti livram piesa intacta, tu ai grija sa o mentii asa! Din experienta iti sugeram sa instalezi piesa intr-un atelier specializat si sa nu te lasi prada tertipurilor improvizatiilor! Ai grija de investitia ta si de timpul tau!

Specificatii tehnice

• Diametru interior 42.5mm
• Diametru exterior 77mm
• Inaltime 30mm
• 23 de dinti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura