Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru buldoexcavator New Holland 575E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 575E
Cod produs
ZWH9A0KX-AS
Out Of stock
Descriere
Acest pinion planetar New Holland 575E nu este doar o selectie ingenioasa, ci si cea mai buna alternativa pentru sistemul de transmisie al utilajului! Este o oportunitate de a-ti valorifica investitia si de a preveni intreruperile in munca! Ce ti-am putea recomanda daca nu produse originale, din game celebre precum Carraro? Clientii nostri au beneficiat intotdeauna de cele mai pertinente servicii si cele mai rezistente piese de schimb!

Ar trebui mereu sa avem un moto pentru a putea depasi situatiile dificile. Ai putea sa te ghidezi dupa spusele lui Charles Dickens - ‟Lucrul cel mai important este sa fii gata in orice moment sa sacrifici ceea ce esti pentru ceea ce ai putea deveni.” Clar se refera la cea mai buna varianta a ta! Si cu resursele de actualitate pe care ti le putem oferi va fi mai usor decat crezi! Apeleaza la serviciul de consultanta pentru a te lamuri din orice punct de vedere! Afacerea ta e pe cale a cunoasca performanta absoluta!

Acest pinion planetar New Holland 575E dispune de exploatare indelungata!
Caci asta se intampla acolo unde calitatea patrunde! Rolul unei piese este bine stabilit, insa maniera in care este indeplinit face diferenta! In ceea ce priveste acest pinion planetar New Holland 575E nu este cazul sa iti faci griji! Este o piesa prelucrata din metal tratat termic pentru a se opune coroziunii! El se va integra la fix in sistemul de transmisie al utilajului si va asigura transferul cuplului de la planetara la coroana transmisiei finale.

Informatia naste performanta!
Crede-ne pe cuvant! Acolo unde informatia patrunde, lucruri marete se infaptuiesc! Pentru ca orice domeniu cunoaste o evolutie vizibila prin prisma dezvoltarii tehnologiei! Acest fapt este valabil si in cazul acestei industrii! Din acest considerent, am infiintat serviciul gratuit de consultanta care sa iti puna la dispozitie cele mai fresh informatii! Alaturi de consultantii nostri pasionati vei sti sigur ca ai ales piesa ideala! Poti beneficia chiar de un plan doar al tau pe care sa-l urmezi cu strictete pentru sporirea productivitatii!

Fiecare produs dispune de un certificat de garantie! Acest pinion planetar pentru buldoexcavator New Holland 575E beneficiaza de garantie timp de 6 luni pentru eventualele defectiuni din fabrica! Alaturi de noi, totul se desfasoara in siguranta!

Nu vrei sa mai bati pasul pe loc si iti doresti sa iti reiei activitatea in cel mai scurt timp? Ne grabim cu expedierea produsului! Acest pinion planetar New Holland 575E va ajunge la tine in numai 24 de ore indiferent de locatia ta! Trebuie doar sa ne suni sau sa aplici pe site si demaram procedurile necesare!

Un montaj profesional se va remarca de la o posta! Doar atunci vei fi sigur ca piesa aleasa isi poate dovedi calitatea pe termen lung! Noi iti livram piesa intacta, tu ai grija sa o mentii asa! Din experienta iti sugeram sa instalezi piesa intr-un atelier specializat si sa nu te lasi prada tertipurilor improvizatiilor! Ai grija de investitia ta si de timpul tau!

Specificatii tehnice

• Diametru interior 42.5mm
• Diametru exterior 77mm
• Inaltime 30mm
• 23 de dinti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura