Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior pentru tractor New Holland T4.100LP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland T4.100LP
Cod produs
8N6O4EGF-ES
Out Of stock
Descriere
Iti place sa muncesti, insa utilajele tale iti pun uneori bete in roate? Stim cat de neplacut este acest sentiment, mai ales atunci cand munca ta depinde de ele. Acestea sunt masinariile care exceuta sarcinile grele in locul nostru, al oamenilor. Adevarul este ca afacerea ta nu ar putea exista fara utilajele tale. Dar, ce este de facut atunci cand ele cedeaza unul cate unul si tu ai foarte multe lucrari care asteapta? Este simplu! Trebuie sa fii mereu pregatit! Cu o bucsa pivot inferior New Holland T4.100LP sistemul de transmisie al tractorului tau este in siguranta.

Piesele pe care noi ti le punem la dispozitie sunt originale si sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate. Nu incape in discutie cat sunt de rezistente! Comanda si tu bucsa recomandata de noi si te vei convinge! Mai mult, acestea se bucura de un raport calitate-pret nemaipomenit. Stim cat de mult conteaza pentru tine sa poti munci fara griji. De aceea, suntem alaturi de tine cu cele mai bune solutii atunci cand intampini vreo problema! Cu ajutorul nostru, fiecare zi va deveni un bun prilej de a obtine profit!

Bucsa pivot inferior New Holland T4.100LP este piesa care va contribui la munca ta zilnica alaturi de tractorul pe care il detii!

Bucsa are un rol faorte important in angrenajul de transmisie! Fiind o piesa de uzura, are sarcina de a proteja locasul din trompa puntii. De asemenea, aceasta este cea care preia sarcina si greutatea dintre punte si fuzeta si asigura mobilitatea necesara miscarii fuzetei.

Daca utilajul tau nu mai functioneaza si pur si simplu nu stii ce sa faci mai repede sa remediezi aceasta problema, contacteaza-ne! Suntem ajutorul de care ai nevoie atunci cand esti intr-un impas. Insa, nu ne dorim sa iei legatura cu noi doar in situatii critice, ci si in momentele tale bune. Ia legatura cu noi gratuit la serviciul nostru de consultanta si te ajutam sa faci cele mai bune alegeri in materie de piese!

Bucsa pivot inferior pentru tractor New Holland T4.100LP dispune de un certificat de garantie, valabil 6 luni de la data cumpararii acesteia. Vei intra in posesia acestuia odata cu primirea piesei, in acelasi colet!

Contacteaza-ne! Iti putem trimite aceasta bucsa pivot inferior New Holland T4.100LP chiar ziua urmatoare, prin serviciul rapid de curierat! Daca iti doresti sa il ridici personal, poti veni la noi la sediu.

Cu totii ne dorim ca noile noastre piese sa fie cat mai bune si sa reziste cat mai mult! Orice piesa montata necorespunzator isi poate pierde din proprietati sau se poate defecta imediat. Bucura-te de experienta placuta a unei piese noi prin apelarea unui specialist in montaj! Bucsa recomandata de noi este potrivita pentru puntea din fata a utilajului tau.

Specificatii tehnice:

• Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura