Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor New Holland T4.85LP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor New Holland T4.85LP
Out Of stock
Descriere
Acest pivot superior New Holland T4.85LP este parte din gama produselor Carraro pe care le ofertam la preturi competitive. El este permanent disponibil in stoc pentru a putea fi livrat rapid oriunde in tara.

Fiind o piesa de inalta calitate orice specialist o recomanda pentru a avea o functionare optima indiferent de conditii. Rezistenta materialelor ofera o siguranta mai mare in lucru si o durata mult mai lunga de exploatare.

Pretul de achizitie al acesteia este foarte avantajos insa iti oferim un pret special si pentru kitul complet. Componentele acestuia sunt pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, toate fiind originale. Acesta este mult mai recomandat deoarece trebuie schimbate toate piesele uzate din ansamblu.

Pivotul vine la pachet cu un certificat de garantie valabil 1 an de zile pentru orice situatii neprevazute.

Trimite-ne datele locatiei tale si vei primi coletul a doua zi lucratoare. Curierul iti va oferi posibilitatea de a verifica piesa in prezenta lui pentru a achita rambursul doar daca aceasta se afla in stare perfecta.

Poti ridica coletul si direct de la punctul nostru de lucru din Bucuresti iar daca ai intrebari suna la unul din numerele de telefon afisate.

Impreuna cu consilierii nostri tehnici poti verifica compatibilitatea piesei si poti identifica alte piese necesare utilajului. Acestia te vor pune in contact si cu echipa noastra de mecanici pentru a programa montajul piesei. In plus, serviciile acestora pot fi solicitate si daca utilajul prezinta defectiuni tehnice, deci nu ezita sa ne contactezi!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul pentru acest produs: RXUJ28IA-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura