Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor New Holland 3230

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor New Holland 3230
Out Of stock
Descriere
Pivotul superior New Holland 3230 il poti achizitiona atat separat cat si ca parte din kitul nostru complet. Componentele acestuia sunt pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, toate fiind originale. Recomandarea noastra este kitul deoarece toate piesele uzate din ansamblu trebuie schimbate, insa indiferent de alegerea facuta vei beneficia de un pret special.

Pivotul este original si functioneaza eficient in orice conditii. Durabilitatea materialelor din care este confectionat ofera posibilitatea unei exploatari de lunga durata si un mediu mult mai sigur de lucru.

Motivele pentru care mentinem un stoc permanent disponibil in depozitul nostru din Bucuresti sunt evidente, deci te asteptam sa il ridici oricand ai nevoie.

Certificatul de garantie cu care vine la pachet este valabil 1 an de zile.

Daca vrei sa il livram la domiciliul tau trimite-ne datele locatiei si vei primi pachetul a doua zi lucratoare. Poti mentiona ca doresti sa verifici coletul in prezenta curierului si nu vei achita rambursul pana nu te asiguri ca piesa primita se afla in stare perfecta.

Pentru a verifica compatibilitatea pivotului cu utilajul tau ia legatura cu unul din consilierii nostri. Acesta te va pune in contact si cu echipa de mecanici pentru ajutor la montaj. Ulterior vei putea solicita intervenitia lor si in cazul unor defectiuni tehnice majore cat si pentru a efectua reviziile periodice necesare. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Cod produs: G9EN0A83-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura