Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor Case 3230

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Case 3230
Out Of stock
Descriere
Sustinem o munca eficienta si in siguranta prin produsele si serviciile oferite. De aceea punem la vanzare piese originale, precum acest pivot superior pentru tractor Case 3230.

El este original Carraro si datorita caracteristicilor avantajoase pe care le prezinta se afla in topul recomandarilor pentru o rezistenta indelungata.

Comanda-l acum fie ca doresti doar pivotul separat sau kitul nostru complet si vei avea un pret special. Kitul este compus din pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, toate fiind originale Carraro.

In pachet cu piesele dorite vei avea si certificatul de garantie care este valabil 1 an de zile de la plasarea comenzii.

Ridicarea lor se face de la sediul firmei din Bucuresti sau de la curierul ce livreaza in localitatea ta. In acest caz rambursul il vei achita acestuia, dupa verificarea pieselor in prezenta lui.

Daca ai nevoie si de montajul pieselor ne poti contacta pentru a trimite un mecanic la utilajul tau. Acestuia ii poti solicita si remedieri ale defectiunilor aparute, fara a fi nevoie deplasarea intr-un service. Pentru mai multe detalii consilierii nostri tehnici iti stau la dispozitie.

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Cod produs: GP6U4VOY-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura